ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:35 28.10


У Лубнах знайшли вбитими трьох членів родини

У Лубнах у приватному будинку виявили тіла трьох людей із слідами насильницької смерті. Поліція повідомляє, що жахливе потрійне вбивство вдалося розкрити "по гарячих слідах".

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області.

"У будинку 71-річного мешканця міста Лубни виявлено тіло господаря, його 66-річної співмешканки та її 38-річної доньки зі слідами насильницької смерті", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив трохи згодом керівник поліції Полтавщини Олег Бех, убивство вже розкрили.

Підозрюваним у вчиненні жорстокого потрійного вбивства виявився місцевий 33-річний молодий чоловік, який раніше мав проблеми з законом. Раніше засуджувався за грабежі. Він був знайомим 38-річній жертві. За попередньою інформацією, підозрюваний убив мешканців будинку ударами ножа у шию. Після вбивства кілька разів навідувався у помешкання у пошуках цінностей, які можна було би реалізувати. Дізнавшись, що поліція вийшла на його слід, намагався залишити місце проживання, але був затриманий оперативниками в процесі втечі. На даний момент особа затримана, речові докази та знаряддя вбивства вилучені. Триває досудове розслідування. Затриманому загрожує покарання у вигляді довічного ув'язнення

- зазначив керівник обласної поліції.

убивство, поліція

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.