ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:12 28.10


Волейбольний "Фаворит" програв у Лубнах вінничанам

Сьогодні лубенський "Фаворит" у календарному матчі волейбольного чемпіонату країни приймав ВК "Вінниця", який у минулому сезоні був п’ятим. На своєму майданчику у першому поєдинку лубенці поступилися у трьох партіях. Завтра - повторний поєдинок.

Цього разу лубенці на майданчику виглядали впевненіше, ніж у попередній домашній зустрічі з харківським "Локомотивом", але... 

Господарі виставили у старті такий склад: Володимир Земляний, Богдан Оніпко, Богдан Волков, Юрій Косиця, Максим Ведащенко, Євгеній Політько, Олександр Туровський. У першій партії лубенці вели в рахунку - 6:5, але недовго – вже через 5-6 хвилин вони поступалися 6:13. У підсумку – 25:17 на користь гостей.

І знов у другій партії господарі були попереду - 4:2, а потім поступалися - 11:16, 15:19 і 19:25. Гадаю, найкраще провів "Фаворит" третю партію, в якій поступаючись 5:10, зумів  майже наздогнати суперника в рахунку - 23:24, та все ж програв - 23:25.

Як повідомив головний тренер вінничан Олександр Бондаренко, склад його команди майже не змінився, прийшли до неї лише два новачки. Це було помітно по грі гостей, які діяли гостро та злагоджено. Завтра у повторному поєдинку команди зустрінуться ще раз у спортзалі Лубенської ДЮСШ. Початок матчу - 12:00.

Результати інших перших матчів другого туру: "Буревісник-ШВСМ" (Чернігів) - "Барком-Кажани" (Львів) - 0:3, "Локомотив" (Харків) - "Дніпро" - 3:0.


Юрій КЛИМЧЕНКО, Степан СТАВКОВИЙ
                                                    

спорт, волейбол, СК Фаворит

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.