ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:23 29.10


Полтавець виграв чемпіонат світу з гирьового спорту!

В Актобе (Казахстан) відбувся чемпіонат світу з гирьового спорту-МСГС (Міжнародного союзу гирьового спорту), на якому складі збірної України виступали п'ятеро полтавців. А переміг лише один - Олег Коломієць!

Єдиним українським чемпіоном світу став полтавець Олег Коломієць, який переміг у гирьовому двоборстві у ваговій категорії до 85 кг. Наш земляк у поштовху двох 32-кілограмових гир здійснив 124 підйоми і програвав росіянину Антону Анасенку, який мав 136 підйомів. Однак у другій вправі двоборства - ривку - Олег Коломієць здійснив 192 (!) підйоми, а росіянин - лише 159.
Призерами чемпіонату світу в Актобе стали всі полтавці, які виступали на чемпіонаті світу у своїх номінаціях та вагових категоріях: В'ячеслав Задорожний, Віталій Білоус, Ярослав Сушко та Ігор Гавришко.
Також усі наші земляки стали срібними призерами чемпіонату світу у гирьовій естафеті як серед чоловіків, так і серед юніорів (кожна збірна - п'ять учасників). У чоловічій естафетній першості збірна України мала результат - 257 підйомів (Росія - 276), юніорська естафетна збірна України - 218 підйомів (російські юніори - 226).

спорт, гирьовий спорт, Олег Коломієць

За темою:

  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.