ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:34 29.10


Чемпіон Полтавщини з футболу визначиться в останньому турі

29 жовтня відбулися три матчі чемпіонату Полтавщини з футболу серед команд вищої ліги. У Великій Багачці місцева команда взяла реванш у лідера - "Олімпії" (Савинці) - за нещодавню поразку у фіналі Кубка області.

Лідери обласного футболу - "Олімпія" та "Рокита" - сьогодні свої виїзні матчі програли з однаковим рахунком. І тепер доля "золота", як, утім, і інших медалей, вирішиться в останньому турі, матчі якого відбудуться чомусь у різні дні. Вже 1 листопада "Олімпія" може оформити чемпіонство, якщо вдома переможе юнаків-ворсклян. Але ті можуть привезти на Миргородщину команду 19-річних, обіграти яких лідеру буде надзвичайно складно. Варто нагадати, що у разі рівності очок у команд, які посядуть у підсумковій таблиці перше та друге місця, згідно з регламентом змагань, між ними буде проведено додатковий - "золотий" матч на нейтральному полі.

Решта матчів останнього туру за календарем відбудуться 5 листопада.

В. Багачка - Олімпія - 1:0 (Левига). Господарі поля взяли реванш за поразку у полтавському фіналі Кубка області. У першому таймі після флангової передачі Івана Харченка Руслан Левига ударом головою забив красивий гол.

Динамо - Рокита - 1:0 (О. Ротань). Решетилівці виграли свій останній матч у сезоні, адже останній тур вони пропускають через зняття зі змагань "Оржиці". Останній гол динамівців забив Олексій Ротань після грубої помилки захисників рокитян.

Фортуна - Колос Л - 0:3 (Панченко, Шевченко, Денисов). Команда з Лазірок майже забезпечила собі медалі чемпіонату, проте вона має теоретичні шанси на чемпіонство. Вони можуть стати реальними, якщо "Олімпія" втратить очки в останньому своєму матчі 1 листопада. А "Колос" переможе багачан на своєму стадіоні.

Турнірне становище лідерів перед останнім туром:

 

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

Олімпія (Савинці)

21

15

4

2

53-12

49

2

Колос Лазірки

21

14

5

2

56-13

47

3

Рокита

21

14

3

4

41-20

45

4

Велика Багачка

21

13

5

3

46-20

44

5

Динамо (Решетилівка)

21

13

4

4

48-23

43

У матчах останнього, 22 туру чемпіонату Полтавщини гратимуть:
1 листопада
Олімпія–ДЮФШ Ворскла
5 листопада
Лубни - Фортуна
Рокита - Чайка
Колос Л - Велика Багачка
Фламінго - Колос Дм -:-
Оржиця - Динамо -:+

спорт, футбол, ФФПО

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.