ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:19 30.10


Кременчужанин узяв "срібло" юніорського чемпіонату країни з плавання

У Харкові завершився юніорський чемпіонат України з плавання (у 50-метровому басейні "Акварена"). Там у складі збірної нашої області виступали плавці з Полтави, Кременчука та Горішніх Плавнів.

Найкращого результату серед наших земляків досяг Єгор Кореньков із Кременчука, який завоював срібну медаль на дистанції 200 метрів плавання на спині з результатом - 2 хвилини 11,07 секунди. А на 100-метрівці на спині Кореньков фінішував на 5-му місці.
Й інші плавці Полтавщини вели боротьбу за медалі юніорського чемпіонату, але, на жаль, залишилися за межами трійки призерів. Не пощастило двом полтавкам: Надія Хмелевська двічі була четвертою (100 і 200 метрів брасом), а Анастасія Іванова була четвертою (100 метрів батерфляєм) і шостою (200 метрів комплексного плавання). Микита Гупало з Горішніх Плавнів був шостим (400 метрів комплексного плавання) і восьмим (200 метрів комплексного плавання).
У загальнокомандному заліку юніорська збірна Полтавщини посіла друге місце серед збірних областей ІІ групи (14 збірних команд). Тут перемогла збірна Миколаївської області (2 срібні, 1 бронзова медалі), другі - полтавці (1 срібна медаль і 3 четвертих місця), треті - друга збірна Дніпропетровської області (1 срібна медаль і 3 п'ятих місць).


спорт, плавання

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.