ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:10 30.10


Лісівники Полтавщини збільшили зелену територію

ДП "Полтавський лісгосп" підбив підсумки роботи за дев'ять місяців 2016 року. За звітний період підприємством створено 268 га нових лісових культур.

З початку року підприємством було створено 268 га нових лісових культур та проведено догляд за лісовими культурами на площі 1027 га. Здійснено висів лісового насіння деревних та чагарникових порід на площі 2,3 га. Заготовлено 251 кг лісового насіння, з них сосни звичайної 111 кг.
Такому позитивному результату сприяло те, що навіть при настанні літньої спекотної погоди в ДП "Полтавське лісове господарство" не було допущено жодного випадку лісових пожеж. Для профілактики прокладено мінералізованих смуг протяжністю 658 км та проведено догляд за мінералізованими смугами та протипожежними розривами протяжністю 7185 км.
Здійснено лісопатологічне обстеження державного лісового фонду на площі 8220 га, а винищувальні роботи в осередках шкідників і хвороб наземними методами - на площі 1450 га. Рубки формування та оздоровлення лісів проведенні на площі 946 га, з них проведено освітлення лісових культур на площі 55,8 га, повідомили на підприємстві.

лісництво, озеленення

За темою:

  • У лісах ведеться цілодобове чергування через найвищий рівень пожежної небезпеки
  • У лісах Полтавщини оголосили про найвищий рівень пожежної небезпеки
  • Пішов із життя відомий полтавський журналіст
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.