ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:30 30.10


Полтавські школярі під час канікул допомогли бійцям АТО

Представники "Полтавського Батальйону Небайдужих" вдячні полтавським дітям, які під час осінніх канікул долучилися до добрих справ на користь воїнів АТО.

Зокрема, учні 8-А класу полтавської школи №29 разом зі своїм класним керівником принесли два мішки пластикових кришечок. За словами школярів, це не всі кришечки, що були зібрані класом із початку навчального року, а лише їх частина. Зібраний на вторинну переробку пластик у вигляді кришечок також передали учні 3-А класу полтавської гімназії №31.
Як зазначають волонтери, це дуже суттєва допомога, адже за півтора роки проведення акції "Збери кришечки – допоможи воїнам АТО", яку в Полтаві проводить "Полтавський Батальйон Небайдужих", було зібрано та передано на вторинну переробку більше двох тонн кришечок. Виручені кошти, а це майже 20 тисяч гривень, були використані на допомогу в лікуванні поранених.
У той же час на офіційній сторінці "Полтавського Батальйону Небайдужих" у соцмережах волонтери повідомляють, що наразі дуже актуальною є проблема вірусних захворювань серед бійців АТО. У зв’язку з цим збільшилась кількість замовлень військових медиків на ліки від грипу та застуди, зокрема на протизапальні, жарознижуючі та противірусні засоби, а також пробіотики. І хоча суттєвою допомогою стала передача медикаментів від мережі аптек "Тріоль", цієї кількості не вистачає, щоб покрити нагальні потреби військовослужбовців. Тому небайдужих полтавців просять приносити ліки до волонтерського центру ПБН, що знаходиться в Свято-Успенському кафедральному соборі (вул. Соборний майдан, 1), або до реабілітаційного центру ветеранів АТО за адресою: вул. Спаська, 10.

АТО, допомога, волонтери

За темою:

  • Факторы, влияющие на стоимость генератора
  • Одномоментная имплантация: особенности протезирования
  • Как получить стоматологическую помощь: куда лучше обращаться с возникшими зубными проблемами
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.