ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:22 30.10


Залізничники Монголії отримали нові вагони з Полтавщини

На залізничній станції Улан-Батор (Монголія) відбулася офіційна передача замовнику партії вагонів для перевезення цементу виробництва Крюківського вагонобудівного заводу (Кременчук).

Щоб потрапити на місце нової прописки, цементовози КВБЗ подолали не одну тисячу кілометрів. Згідно з умовами контракту, їх передача відбувалася на території країни замовника - в столиці країни, місті Улан-Батор.
Відправною точкою цього контракту можна вважати січень 2016 року, коли відбулися перші переговори на предмет співробітництва з представниками замовника. Після того монгольські фахівці ретельно вивчали можливості різних виробників залізничного транспорту, тричі приїжджали до Кременчука, оглядали виробничі потужності, цікавилися технічним потенціалом і лише після цього уклали договір на поставку партії вагонів для перевезення цементу.
Після засідання міжвідомчої комісії, до складу якої увійшли представники міністерства транспорту Монголії, Монгольської залізничної компанії і ПАТ "КВБЗ", були підписані відповідні документи.


бізнес, співпраця, Монголія, КВБЗ, вагони

За темою:

  • В області хочуть збудувати новий завод із виробництва крупи
  • У Полтаві проведуть Великодній ярмарок
  • Сергей Токарев объявил об инвестициях Roosh Ventures в стартап, технологиями которого пользуются Tesla и Cisco
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.