ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:45 31.10


"Полтава" здолала "Скалу" у черговому турі першої ліги

У черговому турі першості країни серед команд першої ліги ФК "Полтава" на домашній арені переграв команду зі Стрия, а "гірники" з Горішніх Плавнів програли у Києві місцевим "канонірам".

ФК Полтава - Скала (Стрий) - 2:1

Підопічні Юрія Ярошенка грали першим номером, не давши в першій 45-хвилинці супернику жодного шансу. Самі ж "містяни" відкрили рахунок на 40-й хвилині гри: Дегтярьов віддав діагональну передачу на Соломку, котрий навісив на дальню стійку, де Лісовий ударом головою буквально вніс м’яч у ворота Білика – 1:0.
У другому таймі пожвавилася гра і гостей. Напевне, далася взнаки розмова у роздягальні, адже, як зазначив головний тренер команди зі Стрия Василь Малик, у першому таймі колектив не виконав настанову на гру. Однак закріпити власну перевагу вдалося господарям поля. На 59-й хвилині  Зеленевич відпасував лівим флангом на Трояновського, а той почав зміщуватися до карного майданчика. Голкіпер гостей необачно вийшов на очікуване перехоплення, і цей вихід видався невдалим. Євген вирішив пробити з гострого кута - і м’яч влетів у порожні ворота – 2:0.
Ледь стихла полтавська ейфорія, як  футболісти зі Стрия швидко відквитали один гол. Бровко навісив на Скакуна, котрий із кута воротарського майданчика поклав м’яч точно в сітку – 2:1. Гол спонукав гостей до активних дій, але змінити рахунок їм так і не вдалося.
2:1 – "Полтава" здобула три очки і піднялася на 8-у позицію у турнірній таблиці (23 пункти).
А тим часом "Гірник-Спорт" із Горішніх Плавнів програв свій матч 16-го туру столичному "Арсеналу" - 0:2. Команда Ігоря Жабченка - на передостанньому місці (13 очок).


Богдан ПРОСКУРОВ

спорт, футбол, ФК Полтава

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.