ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:02 31.10


Суд продовжив утримання від вартою обвинуваченого у вбивстві Віталія Петрова

Колегія суддів Октябрського районного суду Полтави задовольнила клопотання прокурора щодо продовження обвинуваченому Віталію Петрову строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ще на два місяці.

31 жовтня відбулося чергове судове засідання у резонансній справі про вбивство. Прокуратура звинувачує 25-річного полтавця Віталія Петрова в умисному вбивстві свого товариша із застосуванням травматичної зброї. Справу веде колегія суддів на чолі з головою Октябрського райсуду Олександром Струковим.

Перед початком засідання судова охорона заборонила присутнім проводити відеозйомку, хоча сам процес ще не розпочався. Безпосередній розгляд справи так і не відбувся через неявку свідків. Тож за клопотанням прокурора колегія суддів перенесла розгляд справи на 30 листопада 2016 року о 10:00, а також задовольнила клопотання прокурора про продовження обвинуваченому строку тримання під вартою.

Наприкінці засідання голова колегії Струков надиктував сторонам у справі дати наступних засідань. Вони відбуватимуться мінімум до кінця року.

суд, Петров, Струков

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.