ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:27 31.10


Декларація олігарха Жеваго: авто немає, квартира в Києві, цінні папери - і десять годинників класу "люкс"

Десять годинників класу "люкс" задекларував народний депутат Костянтин Жеваго. Власного авто олігарх не має, а з нерухомості сім’я нардепа володіє однією квартирою у столиці.

Згідно з декларацією, у власності дружини Костянтина Жеваго з 2007 року перебуває квартира у Києві, загальною площею 207,9 кв. м. Утім, вартість даного об’єкту нерухомості у документі не вказана.

У декларації відомого олігарха, власника ФК "Ворскла", також зазначено, що ні він сам, ані його дружина не володіють транспортними засобами.

Нардеп зазначив у декларації, що має десять елітних годинників. Три з них - марки "Patek Philippe", три годинники марки "Audemars Piguet", два годинники марки "Blancpain" та два - "Franck Muller". Варто відзначити, що вартість жодного з годинників у декларації також не вказана.

Нардеп Жеваго має цінні папери, зокрема 231,4 млн акцій "FERREXPO PLC", номінальною вартістю 7 млн 230 тисяч грн. Згідно з декларацією, від "Феррекспо" нардеп в 2015 році отримав 3 685 203 грн прибутку у вигляді гонорарів та інших виплат згідно з цивільно-правовим правочинами.

Протягом 2015 року народний депутат отримав 66 877 грн заробітної плати за основним місцем роботи. А дружина нардепа отримала 59 101 грн за роботу у Київському національному економічному університеті ім.Вадима Гетьмана.

Народний обранець також указав, що має кошти, розміщені на банківських рахунках, а саме - 60 тисяч доларів США.

Костянтин Жеваго у декларації вказав і своє членство у Благодійному фонді "Полтавського гірничо-збагачувального комбінату".

декларація, Жеваго

За темою:

  • Директор кременчуцького телебачення отримав річну зарплату у понад 1,1 млн гривень
  • Сім'я керівника Служби судової охорони Полтавщини торік придбала дві квартири та авто
  • Керівник Пенсійного фонду Полтавщини декларує власність у Криму
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.