ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:16 31.10


Начальник кримінальної поліції Полтавщини володіє коштовностями, годинниками, монетами й іконами

Полковник Руслан Бірюков, заступник начальника облуправління Нацполіції та начальник кримінальної поліції, живе у квартирі, що належить полтавському підприємцю Олександру Буянкіну, соратнику Матковського.

Згідно з поданою е-декларацією корінний одесит Бірюков володіє часткою квартири в Одесі, однак із 1 травня 2015 року проживає у полтавських апартаментах площею 50 кв.м. на підставі "домовленості на проживання" із власником - Олександром Буянкіним, який вважається багаторічним партнером і соратником депутата міськради та колишнього мера Полтави Андрія Матковського.

Також начальник кримінальної поліції Полтавщини задекларував численні коштовності: кільця і браслети з камінням, елітні годинники "Ulysse Nardin", "Monblan" і "Rolex", статуетку ангела з дорогоцінного металу, статуетку вершника на коні з дорогоцінного металу, колекцію монет та дерев’яну ікону.

Бірюков зберігає готівкові кошти на суму 520 тисяч гривень, 12 тисяч доларів та 5700 євро. Згідно з поданою декларацією єдиним джерелом доходів поліцейського у 2015 році була заробітна плата. Корпоративні права, акції та право власності на підприємства в декларації відсутні.

декларація, Бірюков

За темою:

  • Сім'я керівника Служби судової охорони Полтавщини торік придбала дві квартири та авто
  • Керівник Пенсійного фонду Полтавщини декларує власність у Криму
  • Голова Полтавської ОВА Пронін задекларував квартиру в окупованому Бердянську
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.