ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:45 31.10


Володимир Чеснаков зіграв 200 матчів у складі ворсклян

Свій ювілейний, 200-й матч у чемпіонаті України вчора зіграв капітан "Ворскли" Володимир Чеснаков. Усю свою кар'єру капітан полтавців провів в одній команді.

Чеснаков став п'ятим футболістом в історії клубу (і першим вихованцем полтавського футболу), кому підкорився цей рубіж - слідом за  Армендом Даллку (292), Геннадієм Медведєвим (243), Йованом Маркоскі (226) та Сергієм Долганським (212). Свій дебютний поєдинок в елітному дивізіоні Чеснаков провів 9 років тому, 19 жовтня 2007-го, у гостьовому поєдинку проти донецького "Металурга" з Йорді Кройфом у складі. Діями ворсклян тоді керував Анатолій Момот, який завжди довіряв молодим виконавцям. Той матч завершився нульовою нічиєю.


Один із найкращих своїх матчів у кар'єрі Володимир Чеснаков зіграв у фіналі Кубка України 2009 року, коли діяв у центрі оборони ворсклян у парі з косоваром Даллку. А полтавці виграли трофей, перемігши донецький "Шахтар" (який за тиждень до того став володарем Кубка УЄФА) на нейтральному полі у Дніпропетровську - 1:0.
Після того, як Арменд Даллку залишив Полтаву, капітанська пов'язка перейшла до 28-річного уродженця Глобиного. "Я нітрохи не пошкодую про те, якщо все життя доведеться грати в одній команді" - говорив колись Володимир в одному зі своїх інтерв'ю. Сподіваємося, що він готовий повторити ці слова і зараз, коли клуб переживає непрості часи.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Володимир Чеснаков

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.