ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:53 01.11


У нардепа Капліна - ані сім'ї, ані готівки, ані акцій, ані житла. Верховна Рада допомагає грошима на квартиру

Нардеп від Полтавщини Сергій Каплін не має ні сім’ї, ані власного житла та отримує від держави компенсацію за оренду квартири у столиці.

Народний депутат України від Полтавщини Сергій Каплін задекларував один автомобіль і допомогу − 156 тисяч грн − від управління справами Апарату Верховної Ради України за оренду житла в столиці.

Згідно з декларацією, у нардепа немає власного житла, цінних паперів, коштів на банківському рахунку та готівки. Не зазначені у декларації і члени сім'ї Сергія Капліна.

Зокрема, в електронній декларації нардеп вказав, що не є власником житла, а з 2015 року він орендує квартиру в Києві площею 63,9 кв.м.

Сергій Каплін з 2007 року є власником лише одного легкового автомобіля - "Kia Magentis GE2.0 D6MT2" 2007 року випуску, вартість транспортного засобу у декларації не вказана.

Загалом за 2015 рік народний депутат отримав зарплату в розмірі 75 748 грн та кошти за виконання депутатських повноважень − 80 559 грн.

Також управління справами Апарату Верховної Ради України надало Сергію Капліну компенсацію за оренду житла, виділивши на це 156 тис. грн.

Нардеп задекларував свої права на зображення знаку "Рух простих людей" і вказав своє членство у ГО "Рух простих людей" та "Народна антикорупційна армія".

декларація, Каплін

За темою:

  • Директор кременчуцького телебачення отримав річну зарплату у понад 1,1 млн гривень
  • Сім'я керівника Служби судової охорони Полтавщини торік придбала дві квартири та авто
  • Керівник Пенсійного фонду Полтавщини декларує власність у Криму
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.