ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:42 01.11


Учаснику конкурсу "Бюджету участі" й однопартійцю його організаторки Оксани Деркач закидають спробу підкупу

На засіданні робочої групи з питання реалізації бюджету участі, що відбулося у Полтавській міській раді, сьогодні відкрили скриньки з паперовими бюлетенями. Не обійшлося без скандалу.

Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова

Учаснику конкурсу проектів бюджету участі, автору проекту реконструкції Павленківського парку Станіславу Стрельніченку закидають спробу прямого підкупу. Він влаштував на сторінці в одній із соцмереж лотерею, підсумком якої буде розіграш 500 гривень серед тих, хто проголосує за його проект. За словами учасників, він є однопартійцем Оксани Деркач.

Станіслав не бачить тут складу неправомірних дій та заявив, що це був всього-навсього маркетинговий хід. Під тиском обурених заяв активістів та депутатів міської і районної рад Стрельніченко приніс вибачення. Між тим, голова комісії Оксана Деркач зробила заяву, що юридичні норми порушені не були, хоча з моральної точки зору такі діє є неправильними.

Це перший, проміжний етап підрахунку голосів. За словами Оксани Деркач, сьогодні розібрали бюлетені, відсіяли недійсні (наприклад, не вказано ідентифікаційний код, або віддані обидва голоси за проекти малого бюджету), а також ввели дані в електронну таблицю. Далі цю інформацію разом з даними інтернет-голосування відправлять до Чернігова – на обробку до компанії, яка розробляла всю цю програму.

На підбиття підсумків відводиться три доби, попередньою датою оприлюднення результатів організатори називають 3 листопада.

бюджет участі, Деркач

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.