ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:15 02.11


13-річна Карина Рогозна завоювала "бронзу" чемпіонату України з важкої атлетики серед наймолодших дівчат

У Кам'янець-Подільському відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків і дівчат у двох вікових номінаціях -13 і 15 років. У першості серед наймолодших дівчат у ваговій категорії понад 53 кг бронзовою призеркою стала кременчужанка Карина Рогозна.

13-річна Карина Рогозна завоювала "бронзу" чемпіонату України з важкої атлетики серед наймолодших дівчат - у ваговій категорії понад 53 кг вона у двоборстві підкорила 100,0 кг.
У першій вправі - ривку - наша землячка впоралася зі штангою у 42,0 кг і посідала четверте місце. У другій вправі - поштовху - вона завоювала малу срібну медаль з результатом - 58,0 кг. Щоб визначити призерів у сумі двоборства, довелося звертати увагу на протокольну вагу трьох дівчат, які мали однаковий підсумковий результат - по 100,0 кг.

Срібною призеркою стала Ганна Крисюк (Запорізька обл.), вага якої була 54,90 кг, "бронза" дісталася Карині Рогозній, її особиста вага була 57,80 кг, а Юлія Наумчук (Луганська обл.) залишилася без нагороди у двоборстві, бо її вага становила 66,00 кг.

спорт, важка атлетика

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.