ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:32 02.11


На Полтавщині хочуть продати права оренди на п'ять тисяч гектарів землі

У жовтні цього року полтавські землевпорядники сформували перелік із 238 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. П'ять тисяч гектарів призначені для продажу прав оренди на них на земельних торгах.

Загальна площа земель становить 4956,13 га. На земельних аукціонах бажаючим пропонують взяти ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на термін сім років.

З початку року на конкурентних засадах вже передали в оренду 36 земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Їх загальна площа становить 435,25 га.

Стартовий розмір орендної плати на землі визначений на рівні 739,52 тисячі гривень. За підсумками торгів кінцева вартість оренди склала 1321,47 тисячі гривень. Завдяки проведеним торгам та відкритій конкуренції між інвесторами до місцевих бюджетів щороку додатково надходитиме більше 580 тисяч грн від орендної плати за користування земельними наділами.

Найбільше ділянок передали в оренду через проведення земельних торгів на території Глобинського та Козельщинського районів області, повідомили у прес-службі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області.

земля, оренда, кадастр

За темою:

  • На Полтавщині конфіскують 119 гектарів землі росіян і білорусів
  • Земельні ділянки у Полтаві: вибір для майбутнього
  • Землю під археологічною пам'яткою вирішили повернути державі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.