ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:44 02.11


Євгеній Холод задекларував 1 мільйон готівки та підприємства, які належать компанії з Кіпру

Перший заступник голови Полтавської облради від "Батьківщини" тримає "на руках" 1 мільйон гривень, носить годинник "Parmigiani Fleurier" вартістю 35 тисяч гривень та не має власної нерухомості.

Згідно з поданою декларацією, Євгеній Холод проживає у житловому будинку площею 412 кв.м. "в приймах" у своєї родички Марти Євгеніївни Холод. Автопарк політика налічує "Mercedes-Benz GL550" 2010 року випуску та "Hyundai IX35" 2011 року випуску.

Перший заступник голови облради володіє корпоративними правами (які були передані в управління третій особі) щодо наступних підприємтв: Кременчуцьке міське споживче товариство (1,3% від загального капіталу), ТОВ "Крюківчанка" (9,9% від загального капіталу), і ТОВ "Кременчуцька торгова гільдія" (88,8% від загального капіталу). Кінцевим бенефіціаром двох останніх підприємств є компанія "Ставрос Козіаріс", яка зареєстрована в офшорній зоні - місто Нікосія, Кіпр.

Основним джередом доходу Євгенія Холода у 2015 році була заробітна плата від Кременчуцької торгової гільдії – 171 тисяча 693 гривні. У той же час зарплата за роботу першим заступником голови Полтавської облради склала трохи більше 11 тисяч гривень.

декларація, Євгеній Холод, статки, облрада

За темою:

  • Директор кременчуцького телебачення отримав річну зарплату у понад 1,1 млн гривень
  • Сім'я керівника Служби судової охорони Полтавщини торік придбала дві квартири та авто
  • Керівник Пенсійного фонду Полтавщини декларує власність у Криму
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.