ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:43 02.11


У Кременчуці на пішохідному переході збили відому суддю

Ввечері 2 листопада в районі Автозаводського райсуду Кременчука сталася дорожньо-транспортна пригода. На пішохідному переході була збита відома у місті суддя Оксана Пальчик.

Як стало відомо "Кременчуцькій газеті", по вул. Першотравневій (у районі бульвару Пушкіна) автомобілем "Opel Vectra" була збита суддя Автозаводського районного суду Кременчука Оксана Пальчик, яка поверталася з роботи додому.
За даними поліції, водій "Opel Vectra" повідомив, що не помітив пішохода, оскільки, мовляв, його засліпило світло фар зустрічного тролейбуса.
Оксана Пальчик бригадою швидкої допомоги була доставлена в третю міську лікарню. Характер травм, які отримала суддя, наразі невідомі.

Суддя Автозаводського райсуду Кременчука Оксана Пальчик відома тим, що розглядала резонансні справи по звинуваченню в корупційних діях щодо двох віце-мерів Кременчука - Ольги Усанової та Руслана Проценка, а також щодо депутата міськради, заступника голови Крюківської районної адміністрації Зінаїди Проценко.
Всі троє відповідачів були визнані Автозаводським райсудом винними, що пізніше було підтверджено і апеляційним судом щодо подружжя Проценко, повідомляє kg-ua.com. Апеляційна скарга віце-мера Усанової поки ще не розглянута.

ДТП, аварія, суддя, Оксана Пальчик, Кременчук

За темою:

  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • На Полтавщині сталася смертельна ДТП
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.