ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:58 03.11


Матч за Суперкубок Полтавщини з футболу відбудеться 12 листопада

Заключний поєдинок обласного футбольного сезону - матч за Суперкубок - відбудеться 12 листопада. Чемпіон Полтавщини - "Олімпія" гратиме з фіналістом Кубка області - багачанами.

У суботу, 12 листопада, відбудеться заключний матч футбольного сезону у аматорів. За традицією, рік найкращі команди завершують матчем за Суперкубок області. Цього разу пара команд, яка зустрінеться у грі за почесний трофей - та ж, яка нещодавно грала у фіналі Кубка Полтавщини. Тоді сильнішими виявилися миргородці з Савинців.

Суперкубок команди вирішили грати не на штучному футбольному газоні, а на натуральному. Місце проведення матчу за Суперкубок наразі ще не затверджено. Розглядаються різні варіанти - Миргород, Первозванівка, Крутий Берег під Полтавою.

До цього, 5 листопада, будуть зіграні матчі останнього туру чемпіонату Полтавщини серед команд вищої ліги. Проте, чемпіон області-2016 уже відомий - це "Олімпія" з Савинців - села з населенням 1 100 осіб.

Село це знамените тим, що тут знімали основні сцени легендарного радянського фільму "Максим Перепелиця", який вийшов на екрани в далекому 1955 році та який переглянули десятки мільйонів глядачів.

спорт, футбол, ФФПО

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.