ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:44 04.11


Вперше в історії дві команди з Полтави стартують у баскетбольній жіночій вищій лізі

5 листопада розпочинається чемпіонат України 2016/2017 з баскетболу серед жіночих команд вищої ліги, де виступатимуть дві команди з Полтави - "Полтава-Баскет" (головний тренер - Юлія Старих) і БК "Полтава" (головний тренер - Анатолій Нищименко).

В ексклюзивному коментарі нашому сайту президент Полтавської обласної федерації баскетболу Сергій Ломан повідомив, що у першому турі, 5-6 листопада (по два матчі), наші землячки стартують виїзними матчами: БК "Полтава-Баскет" гратиме  у Бердянську з місцевою "Чайкою", а БК "Полтава" - у Харкові з "Інваспортом", який фактично є жіночої дефзбірною України.
Після цього полтавські команди пройдуть випробування у протистоянні з представниками жіночої баскетбольної Суперліги - у матчах Кубка України, які мають відбутися у період з 9 по 12 листопада. БК "Полтава-Баскет" протистоятиме ХАІ (Харків), а БК "Полтава" гратиме з "Динамо" (Київ).
Полтавське "дербі" у жіночій вищій лізі відбудеться вже у другому турі - 19 і 20 листопада, коли у Полтаві у двох матчах зустрінуться між собою БК "Полтава-Баскет" і БК "Полтава".


спорт, баскетбол

За темою:

  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.