ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:23 04.11


Син директора департаменту Полтавської ОДА працює в російській компанії, яка бурить свердловини на Полтавщині і в Росії

Директор департаменту екології Полтавської ОДА Ігор Піддубний задекларував доходи сина, який працює в буровій компанії ТОВ "Ендейвер". Її головний офіс - у Москві, а власники зареєстровані в офшорах.

Згідно з поданою декларацією за 2015 рік Ігор Піддубний має одну квартиру площею 56,4 кв.м., дачний будинок площею 50 кв.м., дві земельні ділянки у власності дружини і 483 тисячі 811 гривень на рахунках у банку. Їздить директор департаменту на автомобілі Volkswagen Passat Limousine B6 2008 року випуску.

У переліку доходів вказані доходи сина - Піддубного Дмитра Ігоровича, який в минулому році отримав 181 тисячу 204 гривні заробітної плати від ТОВ "Ендейвер". В Україні засновниками товариства є маловідомі фірми "ПРАЙМ ІНДЕЙВЕ ХОЛДІНГС ЛІМІТЕД" з Кіпру і "ЦИНМЕР ХОЛДІНГС ЛТД" із Віргінських островів. За інформацією із сайту "Ендейверу" компанія входить у групу "Prime Endevour Limited" і має представництва у містах Москва, Полтава і Лімасол (Кіпр), а також виробничі бази у містах Лімасол (Кіпр), Полтава, у російських містах Сургут, Ноябрськ, Астрахань, Нижньовартовьск. Зокрема, У Полтаві представництво знаходиться за адресою: вул. Пушкіна 28, оф.4.

Однак кінцевими власниками "Ендейверу" являються громадяни Російської федерації: Курносов Костянтин Євгенійович, Кирилюк Сергій Георгійович та Малютін Денис Володимирович. Це підтверджується витягом із реєстру юридичних осіб Федеральної податкової служби Росії станом на 4.11.2016 року. Адреса реєстрації: м.Москва, проїзд Солов’їний 2, офіс 1.

ТОВ "Ендейвер" працює з 2011 року. Погіршення відносин між Україною та Росією ніяк не вплинуло на буровий бізнес товариства. Адже в 2014 воно розпочало буріння дев’яти газових свердловин на Семиренківському та Мачухівському родовищах, з яких три було завершено в тому ж році. У 2015 році компанія завершила ще дві свердловини. Таким чином, станом на 2016 рік російське ТОВ "Ендейвер" має ще чотири незавершених об’єкти.

декларація, Піддубний

За темою:

  • Директор кременчуцького телебачення отримав річну зарплату у понад 1,1 млн гривень
  • Сім'я керівника Служби судової охорони Полтавщини торік придбала дві квартири та авто
  • Керівник Пенсійного фонду Полтавщини декларує власність у Криму
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.