ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:06 04.11


Міське населення Полтавщини отримало на 30 мільйонів гривень більше субсидії, ніж мешканці сіл

Загальна сума призначених субсидій на Полтавщині в січні − серпні становила 119,6 мільйона гривень.

Із них близько 75 мільйонів гривень припадає на мешканців у міських поселеннях, та 44,5 мільйона гривень − для домогосподарств у сільській місцевості.

Протягом січня-серпня 2016 року субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначено для 195 тисяч домогосподарств Полтавської області. Із цієї кількості у міських поселеннях субсидію призначили для 138,7 тисячі домогосподарств, у сільській місцевості – 56,3 тисячі домогосподарств

- повідомили в управлінні статистики у Полтавській області.

Згідно з підрахунком, загальна сума призначених субсидій у січні–серпні цього року на Полтавщині становила 119,6 мільйона гривень.

Більша частина коштів з цієї суми припадає на призначення субсидій у міських поселеннях області – 75 мільйонів гривень. У сільській місцевості показник дещо менший та становить 44,6 мільйона гривень.

Додамо, на Полтавщині близько 7 тисячам домогосподарств було призначено субсидії готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива. Це близько 68 відсотків домогосподарств із числа тих, які звернулися за субсидією цього виду. Із них у міських поселеннях таку субсидію нараховують для 845 домогосподарств, у сільській місцевості – 6151 домогосподарству. Зазначимо, що середній розмір призначеної у серпні субсидії цього виду на одне домогосподарство становив 1700 гривень.

Протягом січня-серпня цього року загальна сума субсидій готівкою, отриманих домогосподарствами на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, становила більше 9 мільйонів гривень

- додали в управлінні.

У серпні 2016 року населенням Полтавської області сплачено за послуги ЖКГ, включаючи погашення боргів попередніх періодів - 122,7 млн грн.

Зазначимо, що чисельність наявного населення у Полтавській області, за оцінкою на 1 вересня 2016 року, становила 1 431 026 осіб.

субсидія, статистика

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.