ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:02 04.11


Доброволець АТО вийшов на одиночний пікет під міську раду

У Полтаві на пікет під міську раду на акцію протесту проти чиновників-корупціонерів, які задекларували величезні суми готівки та коштовне майно, вийшла лише одна людина.

Едуард Горошочок – учасник Революції Гідності, доброволець окремого загону спеціального призначення "Азов", в лавах якого проходив військову службу з 2014 по 2016 рік. Зараз звільнений через серйозне поранення в плече, отримане під час виконання бойового завдання поблизу Широкіного.

Документи та допомогу по пораненню отримати він поки не може через паперову тяганину.

Хлопець відгукнувся на заклик киян вийти на протести проти свавілля тих чиновників, які займаються корупцією. Кілька знайомих, до яких він звертався, відмовились підтримати акцію, тому зробив плакат та вийшов сам.

Учора Президент сказав, що чиновники, які задекларували великі кошти, мають пояснити, де вони взяли ці кошти. І от я вимагаю, щоб вони дали відповідь Президенту, а також хочу звернути увагу на себе – що я як учасник бойових дій на Сході, а також учасник Революції Гідності, за останні три роки маю мінус п'ять тисяч на рахунку в банку, це і вся моя декларація. Я хочу, щоб чиновники порівняли декларації простих людей зі своїми

– розповів юнак.

Незважаючи на те, що це запланована акція, адже Едуард попередив міську владу про пікет завчасно, працівники міської ради викликали поліцію. Але поліцейські не вчиняли ніяких дій щодо перешкоджанню пікету. "Поліція прийшла, потисла руки і подякувала", – поділився мітингувальник.

пікет, декларації

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.