ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:08 05.11


Після участі в американському марафоні полтавський боєць зустрівся з Петром Порошенком

4 листопада в Адміністрації Президента Петро Порошенко прийняв групу військових, які брали участь у марафоні морської піхоти США у Вашингтоні, в якому традиційно виступають бійці, що мали поранення.

Серед них був і наш земляк-полтавець Дмитро Фесенко, який виступав у марафоні у Вашингтоні. Він - розвідник-санітар 3-го відділення 1-го взводу спеціального призначення 3-ї роти батальйону спеціального призначення  військової частини 3057 Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, який тривалий час лікувався у шпиталі після поранення.
У розмові з Президентом України Дмитро Фесенко зазначив, що українські військові, які проходили лікування за кордоном, мали можливість "побачити зсередини зовсім іншу систему реабілітації, яка інакше побудована у площині держави".
Ми були у кращому центрі реабілітації США, спілкувалися зі спеціалістами. Нам готові надати інформацію і поділитися досвідом. Хотілося би цей досвід реалізувати у всеукраїнському масштабі

- сказав він.
"Ми хочемо взяти на себе відповідальність і реалізувати подібну програму тут, в Україні", - зазначив Дмитро Фесенко.
Під час розмови з Петром Порошенком військові висловили ініціативу щодо заснування офісу Уповноваженого Президента з надання допомоги в реабілітації українським військовими, що отримали поранення в зоні проведення АТО. Петро Порошенко підтримав їх ініціативу і запропонував очолити у майбутньому цю структуру учаснику марафону військових у Вашингтоні, санітарному інструктору медичної роти 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади оперативного командування "Захід" Сухопутних військ ЗСУ Вадиму Свириденку, який отримав поранення та в результаті обмороження втратив кінцівки.


зустріч, Адміністрація Президента, Петро Порошенко, АТО

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.