ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:45 05.11


Полтавців дурять при сплаті за комунальні послуги

Полтавці, які розраховуються за комунальні послуги в установах банків або "Укрпошти", не повинні сплачувати комісійні кошти за приймання платежів, адже ця послуга вже закладена у тариф.

Інфографіка  АМКУ Інфографіка  АМКУ Інфографіка  АМКУ

Це стало відомо завдяки Антимонопольному комітету України (АМКУ), який цього тижня на своєму засіданні розкрив авантюру. У представників Комітету викликає занепокоєння організація приймання готівкових платежів за житлово-комунальні послуги.
Згідно з даними звіту АМКУ про результати дослідження ринку послуг із прийому готівкових платежів від фізичних осіб за житлово-комунальні послуги, встановлено, що в разі відсутності договору про прийом платежів між постачальником комунальних послуг та банком або “Укрпоштою”, постачальник послуг не несе витрати на оплату комісійної винагороди за прийом платежів від споживачів, які закладені в тарифі на послугу.
Споживач платить комісійну винагороду за прийом платежів двічі – закладену в тарифі на саму послугу, а також банку або “Укрпошті”, відповідно до встановлених ними ставок

– повідомляє прес-служба АМКУ.
АМКУ повідомляє, що учасниками ринку послуг із приймання готівкових платежів від фізичних осіб за житлово-комунальні послуги (основні учасники) є: ПАТ "Державний ощадний банк України", ПАТ КБ "Приватбанк", УДППЗ "Укрпошта". У Полтаві значна частка цього ринку послуг належить ПАТ "Полтава-банк".

Інфографіка АМКУ.

АМКУ, банки, платежі, тарифи, Укрпошта

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.