ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:33 05.11


Полтавці вирушили в зону АТО, щоб привітати бійців-артилеристів

Частина команди "Полтавського батальйону небайдужих" вирушила в зону АТО, щоб особисто привітати українських захисників із Днем артилериста.

Волонтери доставили військовим гостинців – вареників та галушок від "батальйону небайдужих", пиріжків і тістечок від викладачів та студентів Полтавського технікуму харчових технологій, інші продукти харчування, каву та чай. А також відвезли теплі речі, взуття, засоби гігієни, масляні обігрівачі та тепловентилятори, що були напередодні спеціально придбані на прохання військовослужбовців.


Протягом тижня у волонтерському центрі також тривала активна робота: посилки з ліками, медичним інструментарієм, із теплими речами, чоботами, спальниками, ліхтариками, а також ПНБ, біноклі, рації, бензопила, рюкзаки були відправлені в різні куточки АТО, де на них уже чекають українські захисники.
Крім того, була надана матеріальна допомога в сумі майже 25 тисяч гривень на лікування для пораненого бійця та придбані спеціальні палиці для підтримки при ходьбі.
Наразі серед актуальних потреб волонтери називають медикаменти від грипу та застуди, а також плівку для облаштування укріплень і бліндажів - утеплення та гідроізоляції. Збір речей триває протягом тижня без вихідних в Свято-Успенському кафедральному соборі (Соборний Майдан, 1).

Ольга СТЕНЬКО

АТО, допомога, волонтери

За темою:

  • Медзаклади Полтавщини отримали ще 5 генераторів
  • Через дощі підвищився рівень води в річках Полтавщини
  • Факторы, влияющие на стоимость генератора
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.