ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:35 05.11


40-річний чоловік загинув із гранатою в руці

На Полтавщині чоловік підірвав гранату у квартирі своєї подруги - і загинув на місці. Трагічна подія сталася 3-го листопада у місті Гребінка.

40-річний мешканець Гребінки прийшов до квартири своєї співмешканки з гранатою у руках. Коли він демонстрував боєприпаси - граната вибухнула. Внаслідок вибуху чоловік загинув на місці, а 37-річну жінку доставили до лікарні з численними пораненнями.
У квартирі фахівці-вибухотехніки виявили фрагменти бойової гранати РГД-5. Слідчі Гребінківського відділу поліції відкрили за даним фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.
У ході проведення оперативно-слідчих дій, працівниками поліції та прокуратури була отримана інформація про 40-річного чоловіка, який, ймовірно, передав загиблому боєприпаси. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання останього, було виявлено ще одну гранату та кілька десятків набоїв калібру 7,62 мм. Речові докази направлені на експертизу.
Підозрюваний уже затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено про підозру. Санкція ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, інформує ГУНП Полтавщини.

смерть, трагедія, граната, Гребінка

За темою:

  • Молода жінка у Полтаві кинулася під поїзд
  • У ДТП в Розсошенцях загинув мотоцикліст
  • Справу щодо загибелі полтавської комунальниці закрили
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.