ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:26 05.11


"Ворскла" у Львові програла "Карпатам". ВІДЕО

Команда Василя Сачка вкотре в сезоні розчарувала власних уболівальників - 5 листопада у Львові ворскляни програли "Карпатам", які вдома не вигравали з квітня.

Карпати - Ворскла - 1:0

Гол: Бланко-Лещук 23.

Карпати: Підківка, Мірошніченко, Лобай, Нестеров, Кравець, Кльоц (Чачуа 56), Вербний, Худоб’як, Грисьо (Ксьонз 46), Костевич (Кадимян 67), Бланко-Лещук.
Ворскла: Шуст, Сімінін, Дитятьєв, Кобахідзе, Бартулович, Чеснаков, Одарюк (Турсунов 46), Голодюк (Скляр 46), Кравченко, Ребенок, Коломоєць (Хльобас 63).

Після нервової домашньої гри з "Олександрією", полтавці вирушили на матч у гості до "Карпат" - останньої команди ліги, яку щойно до того вибила з розіграшу Кубка України сусідська першолігова "Полтава". Ворскляни, вочевидь, хотіли розжитися очками, і Сачко пішов на невеликі зміни в складі, зокрема, в основі вийшов Одарюк, із яким у центрі поля діяли Бартулович і Кобахідзе, трохи нижче - Кравченко з Голодюком, в обороні - Чеснаков із Дитятьєвим, а також Сімінін із Ребенком на флангах. Коломоєць - єдиний форвард.
Перші хвилини могли принести перервагу полтавцям - Кобахідзе і Коломоєць із меж воротарського майданчика пробивали, але неточно, або ж у голкіпера. Після того львів'яни трохи вирівняли гру, але знову наразилися на небезпеку від Бартуловича - його удар пройшов повз штангу.
"Карпати" витримали тиск полтавців, перевели гру в спокійне русло і навіть прибрали ініціативу до своїх рук. На 23-й хвилині вони змогли втілити її в гол. Після кутового у полтавці загубили Бланко-Лещука і той без перешкоди з боку Дитятьєва, який кинувся навперейми, відправив м'яч у сітку воріт Шуста. Зазначимо, що на той момент форвард львів'ян уже втретє пробивав по воротах полтавців, ніби попереджаючи про небезпеку...
Після голу полтавці нібито мали піти великими силами в атаку - і намагалися це робити, але "Карпати" в центрі поля нав'язали гарну боротьбу, і тому передачі від Бартуловича, Кобахідзе, Кравченка до адресатів часто-густо не доходили, а удари ставали легкою здобиччю захисників і воротаря львів'ян.


Господарі свідомо відійшли трохи назад, до своїх воріт, та гості цим скористатися до перерви не змогли.
А в другому таймі Сачко зробив одразу дві заміни, посиливши центр поля й атаку Скляром і Турсуновим. Тут же пішла небезпека. Спершу карпатівці чимало фолили, потім уже ворскляни назаробляли жовтих карток і ледь не пропустили від Лещука - врятував Шуст.
Жодна з команд у ці хвилини переваги не мала, а от в центрі поля точилася справжня боротьба. Заміни робив і Дулуб, нові гравці посприяли організації чергового моменту Бланко-Лещука. Сачко кинув у бій Хльобаса - той пробив прямо у руки Підківці. Так само воротар "Карпат" урятував команду після пострілу Турсунова.
А от із 75-ї хвилини "Карпати" остаточно притислися до власних воріт, їхній воротар працював у поті чола. Навішував Сімінін - Підківка був першим, б'є Кобахідзе - над поперечиною. Але найнебезпечніші моменти створили все ж таки гравці "Карпат". Спершу Мірошніченко після скидки головою від Бланко-Лещука не переграв Шуста, а парою хвилин потому Кадімян після передачі з флангу пробив повз ворота.
Як полтавці не намагалися виправити становище - попереду в них мало що виходило. "Карпати" відстояли свою другу перемогу в сезоні, а "Ворскла" програла останній команді чемпіонату.

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.