ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:55 06.11


Доктор наук із Полтави відзначилася в битві стартапів в Італії

Завідувач кафедри туризму та адміністрування Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, доктор економічних наук Ірина Черниш взяла участь у другому етапі міжнародної програми "CREASummerAcademy", де її команда відзначилася у конкурсі бізнес-ідей.

Поїздка Ірини Черниш відбулася відповідно до грантової програми, що фінансується у рамках проекту "HORIZON 2020" та створена за ініціативи Міланської Політехніки (Мілан, Італія).
Раніше за результатами жорсткого конкурсного відбору під час першого етапу реалізації грантової програми "CREA: Creativity and ICT for new entrepreneurship" команда, до складу якої входить і представник Полтавського НТУ Ірина Черниш, була запрошена до участі в наступному етапі міжнародного конкурсу бізнес-ідей - кращі європейські команди зі створення стартапів мали унікальну можливість прискорити реалізацію своїх продуктів на базі "Makers HUB" у Мілані. Тут вони представили свої здобутки у рамках проведення SMAU – міжнародного проекту, що об’єднує інвесторів, менеджерів, підприємців, зацікавлених у розвитку стартапів і спін-оф компаній. Ця потужна міжнародна платформа була створена з метою сприяння розробки інновацій для міжнародних компаній та інвесторів, зацікавлених в проведенні наукових досліджень та впровадженні інновацій.
Команда "Fiero", до складу якої входить доктор економічних наук Ірина Черниш, за результатами участі у міжнародному конкурсі бізнес-ідей в Італії посіла друге місце та здобула можливість продовжити роботу над своїм власним стартапом за підтримки бізнес інкубатора "Crosspring Lab" у Нідерландах.

стартап, бізнес, грант, Італія

За темою:

  • Фокус на стартапи і інновації: Полтавський Інвестиційний Клуб організував перший івент
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.