ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:51 06.11


Колишні гандболісти полтавського "Динамо" у складі збірної України перемогли Ісландію

У рамках відбору до Євро-2018 збірна України з гандболу вчора приймала збірну Ісландії. Гра у Сумах зібрала на трибунах понад тисячу уболівальників, які допомогли українцям перемогти.

Великий гандбол прийшов у Суми вперше - тому зал СумДУ був переповнений. Українців підтримували несамовито. А готувалися команди до відбіркової гри так:

За шаленої підтримки трибун наша команда одразу взялася за справу, повівши в рахунку - 3:1, 7:3. Проте далі ісландці наздогнали українців і навіть вийшли вперед. На перерву команди пішли за нічийного рахунку - 13:13. У другому таймі наша команда постійно виходила вперед, а гості наздоганяли, проте під кінець матчу жовто-блакитні тримали перевагу у 2-3 м’ячі. У результаті - важка та важлива перемога над сильним суперником - 27:25.
За Україну забивали: 5 м’ячів – В’ячеслав Садовий, 4 – Андрій Акіменко, Захар Денисов, 3 – Олександр Тільте, Роман Чичикало, Євгеній Буйненко, 2 – Артем Козакевич, 1 – Станіслав Жуков, Дмитро Дорощук, Максим Бєгал.

В іншій грі нашої групи Чехія перемогла македонців - 35:28, і тепер після двох турів у кожної команди по одній перемозі і по одній поразці. Наступні ігри відбору до Євро-2018 відбудуться у травні наступного року. Можливо, з чехами українці також зіграють у Сумах.

У складі гандбольної збірної України наразі є два гравці, які свого часу виступали у складі полтавських динамівців - це легендарний воротар Вадим Бражник ("Татран", Словаччина) та Роман Чичикало ("Вац", Угорщина).

спорт, гандбол, Бражник, Чичикало

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.