ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:59 06.11


Рибний патруль Полтавщини очолила жінка-інтелектуал

Оксана Кулинич виграла конкурс із найвищим балом в Україні - та очолила рибний патруль Полтавщини. Цікаво, що вона - єдина жінка в Україні, яка наразі очолює обласний рибний патруль.

Державне агентство рибного господарства України провело відкриті конкурси на посади начальників рибоохоронного патруля в областях України. На Полтавщині переможцем конкурсу стала єдина в Україні жінка - Оксана Кулинич.
На вирішальному етапі конкурсу Кулинич набрала 8,99 бала (це - найвищий рейтинг у країні) і перемогла Олександра Бабича, який мав 3,71 бала.
Для порівняння: переможець у Черкаській області Олег Синиця набрав 7,44 бала, у Запорізькій - Дмитро Чайка - 5,29 бала, у Чернігівській - Микола Каленюк - 5,28 бала.
Відбір керівників до рибного патруля областей проходив на основі відкритого конкурсу та відповідно до вимог Закону України "Про державну службу" у новій редакції і включав електронне тестування та співбесіду. До роботи конкурсної комісії було залучено державних службовців, у тому числі з інших державних органів, науковців та експертів у відповідній сфері, представників виборного органу первинної профспілкової організації та представників громадських об’єднань.
Переможці конкурсів проведуть набір інспекторського складу рибоохоронного патруля у своїх областях.



рибний патруль, конкурс, Оксана Кулинич

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.