ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:07 07.11


Після скандалу у школі дівчина покінчила життя самогубством

На Решетилівщині, у селі Піщаному, школярка покінчила життя самогубством. Це сталося у день, коли 14-річна дівчина посварилася із завучем школи нібито через паління на подвір'ї.

За інформацією нашого джерела, побачивши на шкільному дворі Іру, ученицю 9-го класу, яка палила, учителька і завуч із навчальної роботи Світлана Петрівна посварила дівчину. Та, гостро реагуючи на зауваження, сказала педагогу, що покінчить із собою.

У той же день 14-річна дівчина, прийшовши додому, повісилася на власному подвір'ї.

Пізніше її тіло виявила мати і звернулася до Решетилівського відділення поліції із заявою про доведення до самогубства її 14-річної доньки.

Факт виявлений, за даною статтею відкрито кримінальне провадження за статтею 115 "Умисне вбивство". Це дає змогу провести весь комплекс розслідування цієї ситуації, в рамках кримінального провадження будуть встановлені всі обставини та надана остаточна юридична оцінка того, що призвело до цієї трагедії. Маємо врахувати всі події, які відбулись перед тим і під час того, що дівчинка покінчила із життям самогубством

- зазначив в коментарі нашому виданню Юрій Сулаєв, речник обласної поліції.

За інформацією з поліції, у рамках розслідування даного кримінального провадження також розглядається версія "доведення до самогубства".

Усі причетні до цієї події отримали по догані, по-друге – звільнена адміністрація школи, змінений класний керівник. Фахівці відділу освіти та психологи працюють уже тиждень із дітьми. Службове розслідування проведено, спеціальне розслідування проведено. Висновків ми чекаємо від правоохоронних органів,

- зазначив у коментарі нашому кореспонденту Володимир Зінченко, начальник відділу освіти Решетилівської РДА.

діти, смерть, трагедія, школа

За темою:

  • Справу щодо загибелі полтавської комунальниці закрили
  • ДТП під Кременчуком: загинув водій, ще п'ятеро людей травмовані
  • Жертва миргородського пограбування померла у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.