ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:43 06.11


Футзальний клуб ПЗМС не втримав перемогу над лідером

У центральному матчі чергового туру чемпіонату країни з футзалу серед жіночих команд команда ПЗМС не втримала перевагу, відкривши рахунок. Гості з Києва відігралися у другому таймі - 1:1.

ПЗМС - ІМС-НУХТ - 1:1

Голи: Дударчук 16 - Бавзенюк 32.

Матч 4-го туру чемпіонату країни став його окрасою. Напруга не спадала до останніх секунд гри, проте нічия - справедливий результат протистояння двох провідних вітчизняних команд. Полтавкам не вдалося взяти реванш за поразку на старті сезону, хоча саме вони відкрили рахунок. Гості швидко "назбирали" шість фолів і Юлія Дударчук упевнено реалізувала 10-метровий штрафний удар - 1:0. Португальський воротар гостей Каміла-Дженіфер Маттос не впоралася з ударом у нижній кут.

У другому таймі боротьба стала ще більш відчайдушною. Гості не забили шестиметровий пенальті (Титова пробила прямо у воротаря), але відігралися з гри після помилки ПЗМС в обороні. У другому таймі полтавки мали безліч нагод відзначитися. Киянки грали в агресивний футзал, як наслідок - уже до середини тайму в них назбиралися чергові шість фолів. На жаль, Дударчук не змогла реалізувати новий шанс забити з 10 метрів.
А от киянки на 32-й хвилині провели швидку контратаку: Бавзенюк на центральній лінії отримала м'яч і впевнено реалізувала вихід два в один. Протягом останніх трьох хвилин гри полтавки мали кілька нагод відзначитися, проте реалізувати їх так і не вдалося.

спорт, футзал, ПЗМС

За темою:

  • У Полтаві перекриють рух на трьох вулицях у центрі міста
  • В аварії загинула велосипедистка
  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.