ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:02 07.11


Кримінальну справу екс-начальника обласного ДАІ не можуть розглянути через неявку його захисника

Судове слідство за обвинуваченням екс-начальника ДАІ Полтавської області Петра Блажівського в отриманні неправомірної вигоди не може бути завершеним через постійну відсутність на засіданнях його захисника.

Справа вже більше року перебуває на розгляді Октябрському районному суді Полтави. Нагадаємо, що в грудні 2014 року начальника Державтоінспекції затримали співробітники СБУ при спробі отримання хабаря розміром 20 тисяч доларів. Пізніше обвинувачений був оголошений у розшук.

Як повідомляє прокуратура Полтавської області, за її клопотанням відносно Петра Блажівського за клопотанням прокурора здійснено спеціальне судове провадження. Однак, згідно зі статтею 323 Кримінально-процесуального кодексу передбачена обов’язкова участь захисника, який також не являється на судові засідання та постійно надає клопотання про перенесення дати розгляду справи. За нашою інформацією, захисник обвинуваченого перебуває за кордоном.

Прокуратура ще не визначилась, яке покарання для Петра Блажівського вимагати у суді, посилаючись на незавершеність судового слідства. Остаточно зі своєю позицією прокурор визначиться на судових дебатах. Наступне засідання у справі призначене в Октябрському районному суді Полтави на 14 листопада 2016 року, початок о 9:00.

Блажівський, суд

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.