ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:40 07.11


"Кременчук" очолив турнірну таблицю хокейного чемпіонату країни

Наші земляки після перемоги над лідером вітчизняного хокею - "Донбасом" - із 36 очками очолили турнірну таблицю УХЛ. Цікаві цифри та факти, наведені офіційним сайтом "Кременчука" - до вашої уваги.

Кременчук - Донбас - 3:2 (0:2; 2:0; 1:0)

Шайби: 0:1 - Бабинець (Шаманський, Захаров), 16:20. 0:2 - Нікіфоров (Лялька, Шафаренко), 18:34. 1:2 - Петранговський (Коваленя, Гриценко), 22:22. 2:2 - Варивода (Петранговський, Коваленя), 36:12. 3:2 - Коренчук, 49:52.
Кременчук: Петленко (з 20:01 - Захарченко); Башко - Дегтярьов, Коренчук - Кузьмик - Слиш, Ісаєнко - Ігнатенко, Чернишенко - Гніденко - Кирющенков, Романенко - Варивода, Луговий - Карпенко - Янішевський, Мельников - Савицький, Коваленя - Гриценко - Петранговський.
Донбас: Царегородцев; Побєдоносцев - Яковлевс, Р. Благой - Шафаренко - Кочетков, Толстушко - Вл.Алексюк, Никифоров - Буценко - Лялька, Кугут - Хакимов, Захаров - Шаманський - Бабинець, Петрухно - Таран, Єгоров - Мазур - Рамазанов.
Штраф: 14 - 14.
6 листопада. Кременчук. СК "Айсберг". 378 глядачів.

Цифри та факти

"Кременчук" здобув шосту домашню перемогу поспіль. "Донбас" перервав серію з п'яти виграшів.
Донеччани втратили більше всіх очок із кременчужанами - 7. Більше очок у підопічних Анатолія Степанищева жодна команда ліги не відбирала.
"Донбас" пропустив найбільше шайб у чемпіонаті саме від кременчужан - 8 із 19 (42,1%).
Кременчужани в середньому закидають донеччанам рівно 2,00 шайби за гру. З іншими чемпіон пропускає в середньому 1,00.
Цікаво, що в минулому сезоні також друга зустріч у Кременчуці між командами закінчилася з таким же рахунком - 3:2 на користь господарів. Тоді по ходу матчу кременчужани також програвали ... 0:2.
Рахунок особистих зустрічей в першості України став 4:6, по очках 18 - 22.
Захисник Володимир Варивода закинув у меншості третю шайбу для кременчужан в регулярному чемпіонаті. За цим показником земляки наздогнали "Кривбас". А "Донбас" ще жодного разу не закидав у меншості в цьому сезоні.
Вирішальна шайба Іллі Коренчука стала для нього другою в цьому сезоні в ворота донеччан - шість гравців кременчужан по разу забивали. Він із 22 (10+12) очками знову вийшов на перше місце в гонці бомбардирів. Стільки ж має Олександр Селянин з "Кривбасу".
Нападник "Кременчука" Юрій Петранговський закидає в другому матчі поспіль - після повернення (він не грав через травму). Забив три шайби з 5 командних (дві "Кривбасу", одну "Донбасу").
Два останніх періоду матчу дозволили воротареві Едуарду Захарченку наздогнати за коефіцієнтом надійності Дениса Черепанова з "Кривбасу" - 1,98 шайб за 60 хвилин. Незважаючи на три пропущені шайби в матчі, за цим показником продовжує лідирувати Євген Царегородцев - 1,35. У "Донбасу" залишається найнадійніший захист у лізі - вони пропустили 19 шайб, кременчужани - 35.
Зате "Кременчук" закинув найбільше шайб - 66, слідом іде "Донбас"- 60.
Нереалізований буліт Ігоря Ковалені став другим у сезоні для кременчужан. Донеччани також не використали всі чотири свої спроби в чемпіонаті.


спорт, хокей, ХК Кременчук

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.