ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:51 11.11


З обласного бюджету прокуратурі Полтавщини пропонують виділити 256 тисяч гривень на один турнікет

Депутати "правової" комісії облради підтримали пропозицію виділити обласній прокуратурі 420 тисяч гривень з бюджету області. Із них 256 тисяч передбачено витратити на оновлення пропускної системи (турнікету).

10 листопада 2016 року відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності. Члени комісії проголосували за надання коштів на модернізацію технічних засобів пропускного режиму в будівлі прокуратури Полтавської області у сумі 420 тисяч гривень.

Зокрема, 256 тисяч 872 гривні прокуратура планує витратити на створення системи контролю та управління доступу, яка включає купівлю автоматизованого турнікету прохідної Cyclon за 95 200 грн, турнікетних модулів, комутаторів, семи зчитувачів, 400 карт доступу, сервер системи контрою за доступом вартістю 28 410 грн, комп’ютер "Робоче місце охоронника" за 16 700 грн, дверні модулі, дверні доводчики, датчики відкриття дверей та інше. Монтажні та пусконалагоджувальні роботи зі встановлення турнікету прокуратура оцінює в 39 800 грн.

Кошторисом витрат також передбачено купити вісім нових відеокамер спостереження на суму 53 153 грн, відеореєстратор вартістю 5 137 грн, накопичувач на жорсткому диску за 7 500 грн та інші матеріали. Оновлена система відоспостереження будівлі обласної прокуратури обійдеться обласному бюджету у 141 378 грн. Ще 21 750 грн планують витратити на заміну вихідних дверей пожежного виходу.

В обґрунтування свого фінансового запиту заступник прокурора області О.Легеньковський посилається на необхідність "зміцнення антитерористичного захисту, забезпечення режиму секретності…", а також з метою "упередження вчинення ними (працівниками прокуратури – авт.) корупційних правопорушень та інших ганебних вчинків".

Після проходження "правової" комісії Полтавської облради проект рішення має затвердити бюджетна комісія, після чого його буде винесено на сесію обласної ради.

гроші, бюджет, облрада, прокуратура, турнікет

За темою:

  • На покіс трави та прибирання вулиць влада Полтави хоче витратити майже 15 мільйонів
  • Фінансова грамотність – обов’язкові знання, котрі повинна мати сучасна людина 
  • Три заклади профтехосвіти області отримають 32 мільйони на майстерні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.