ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:39 19.01


"Ворскла" вирушила на турецький збір із Хльобасом та Сарнавським

Новий воротар "Ворскли" Богдан Сарнавський через сім хвилин після підписання контракту з біло-зеленими вже сидів у клубному автобусі, який вирушив до харківського аеропорту, а звідти - на перший турецький збір.

19 січня клубний автобус ворсклян відвіз команду до аеропору "Харків", звідки літак бюджетної турецької компанії "Pegasus Airlines" (за розкладом - о 16:40) візьме курс на Стамбул.
Рейс PC 751 (дві з половиною години у польоті) доставить команду Василя Сачка до найбільшого міста Туреччини, звідки делегація ворсклян звичайним рейсовим літаком внутрішніх авіаліній дістанеться до Анталії. Так дешевше, ніж чартером - а гроші наразі доводиться рахувати всім. В Анталії на біло-зелених чекатимуть організатори зборів, а також автобус, який уже майже вночі відвезе команду у Чолаклі, до готельного комплексу "Селін" - у звичне зимове місце дислокації ворсклян.

У найближчі два тижні зборів тренерський штаб Василя Сачка планує переглянути чимало потенційних новобранців команди. За повідомленням клубного сайту, ворскляни на першому турецькому зборі проведуть три контрольних матчі, проте спаринг-партнери поки що остаточно невідомі.
Цікаво, що перед самим від'їздом на збір ворскляни підписали повноцінний контракт на півтора роки з молодим воротарем Богданом Сарнавським і пролонгували до літа оренду форварда київського "Динамо" Дмитра Хльобаса.
Хльобас, як відомо, виступав за "Ворсклу" в 2016 році на правах оренди, і полтавський клуб мав бажання продовжити співпрацю.
Ми продовжили контракт на півроку. Були варіанти і крім "Ворскли", зокрема, з-за кордону. Розглядали їх, але в підсумку знайшли компроміс із Полтавою. Імпонує те, що тут тепер буде більше молоді
 - прокоментував ситуацію Дмитро Хльобас в інтерв'ю порталу "Sport Arena".
У поточному сезоні на рахунку Хльобаса чотири забитих голи у 18 матчах у складі ворсклян.

Богдан Сарнавський є вихованцем київського "Арсеналу". У донецькому "Шахтарі" молодий голкіпер був із 2013 року, проте в головну команду пробитися не зміг, зігравши лише 8 матчів у всіх турнірах. У вересні минулого року воротар він перебрався до російської Уфи, але вже взимку розірвав контракт із однойменним клубом і почав тренуватися з "Ворсклою".


Офіційний сайт ворсклян наголосив на тому, що Сарнавський через сім хвилин після підписання контракту вже сидів у автобусі ворсклян, який вирушив до харківського аеропорту.

Добре, що встиг...

спорт, футбол, ФК Ворскла, Туреччина, Богдан Сарнавський, Дмитро Хльобас

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.