ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:40 31.01


Сергій Пучков влаштував "кадрову чистку" в команді "Гірник-Спорт"

Значно оновлений кадрово футбольний клуб "Гірник-Спорт" із Горішніх Плавнів завершив перший у новому році підготовчий збір, який команда тренера Сергія Пучкова провела у рідному місті.

Протягом збору підопічні Сергія Пучкова провели три контрольних матчі та отримали три перемоги з загальним рахунком 9:1. Свої поєдинки "Гірник-Спорт" грав на полях зі штучним покриттям. У двох матчах, які пройшли у Кременчуці на полі "Кремінь-Арени", команда Пучкова грала з чемпіоном області - "Олімпією" із Савинців та обидва поєдинки виграла — 2:0 і 4:0. Заключний матч на зборі "гірники" провели на виїзді з ФК "Олександрія" (U-19), в якому також святкували перемогу - 3:1.  

Після збору Сергій Пучков провів першу ротацію та вирішив розпрощатися зі значною групою футболістів, які грали у першій частині сезону. Команду залишили Ігор Кірієнко, Роман Малєй, Роман Бобак, Роман Воробей. Раніше, ще до початку збору з команди пішли Максим Марусич, Дмитро Крапивний, Кирило Демідов, Олександр Пернацький, Олександр Гарбар, Олександр Ломко, Олег Бараннік та Олександр Гаращенков.      

Натомість, оцінивши у ділі значну групу футболістів, які були на перегляді, Сергій Пучков відібрав чотирьох новачків, які залишаться в команді для подальшої роботи. Це відомі захисники Андрій Сахневич і Валерій Курелех, півзахисник Андрій Фаюк із "Енергії" (Нова Каховка) та нападник із ФК "Тернопіль" Андрій Шевчук. Раніше до команди приєднався Сергій Дячук із "Інгульця", який вже має досвід виступів у Горішніх Плавнях.

З числа тих гравців, хто виступав у "Гірнику-Спорт" у минулому році для проходження другого тренувального збору залишилися: воротарі - Антон Синтников та Микита Крюков, польові гравці - Володимир Корольков, Олексій Моїсеєнко, Вадим Яворський, Сергій Ченбай, Юрій Павлик та Олександр Голядинець. Також із командою працюють три юних вихованця ДЮФК "Гірник-Спорт" - польові гравці Роман Прутян та Максим Самков, а також голкіпер Андрій Рязанцев.
Протягом першого збору ми намагалися змінити всю оборону. Наша захисна лінія повністю змінилася, оскільки команда не має права пропускати стільки, скільки вона пропустила в першій частині сезону. Це говорить про те, що в обороні був безлад. Намагаємося зробити все, щоб подібних моментів не повторилося

- наголосив Сергій Пучков.

Свій другий навчально-тренувальний збір "Гірник-Спорт" розпочне 1 лютого. В його рамках 4 лютого "гірники" у Кременчуці проведуть спаринг із решетилівським "Динамо". А 8 лютого команда Сергія Пучкова планує зіграти товариський матч у Полтаві.  

спорт, футбол, ФК Гірник-Спорт, Сергій Пучков

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.