ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:01 04.02


"Ворскла" перепочила між двома турецькими зборами

Перший двотижневий турецький збір ворсклян завершився - футболісти на два дні прибули додому, щоб 5 лютого знову вирушити до Анталії.

Команда Василя Сачка на першому зборі зіграла чотири поєдинки з закордонними суперниками, у двох із яких поступилася, одного разу перемогла і раз зіграла внічию. Головний тренер команди, подякувавши всім гравцям за старання й терпіння, наголосив, що попереду дуже багато роботи, повідомляє прес-служба клубу.  Вже в неділю ворскляни знову візьмуть курс на Анталію, де проходитиме заключний навчально-тренувальний збір полтавської команди.

Сайт FootBoom зазначив, що Василь Сачко зі своїми помічниками вирішили відмовитися від послуг трьох виконавців ФК "Полтава", які перебували в Туреччині - захисників Богдана Кушніренка та Олексія Ковтуна і півзахисника Владислава Насибуліна, а також форварда "Поділля" Алішера Якубова.

Двоє інших футбоілстів, що знаходилися на перегляді - Максим Дегтярьов і  Вячеслава Шарпар - тренерів полтавців начебто влаштовують. Але тут багато що залежатиме від того, чи вдасться менеджменту "Ворскли" порозумітися з керівництвом "Полтави" щодо трансферу Дегтярьова та з агентами Шарпара щодо умов особистого контракту футболіста.

25 лютого поєдинком у Харкові проти "Шахтаря" біло-зелені розпочнуть весняну частину сезону.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Туреччина

За темою:

  • "Ворскла" програла команді Руслана Ротаня. ВІДЕО
  • Кращі методи друку на футболках: як забезпечити якість та довговічність зображення
  • "Ворскла" вирвала перемогу в Одесі. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.