ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:00 15.02


"Ворскла" в Туреччині не змогла переграти тринадцяту команду Узбекистану. ВІДЕО

Передостанній матч ворсклян на другому турецькому зборі приніс нічию з представником чемпіонату Узбекистану. Свій дебютний гол за біло-зелених забив новачок команди В'ячеслав Шарпар.

Ворскла - Алмалик (Узбекистан) – 1:1

Голи: Шарпар 30 – Урінбоєв 44.
На 9-й хвилині Хльобас не реалізував пенальті (воротар).
Ворскла: Сарнавський, Ребенок, Пердута (Сапай 66), Чеснаков, Остапенко (Даллку 46), Кравченко (Кунєв 75), Ткачук, Мякушко, Одарюк (Зарічнюк 66), Хльобас (Загорулько 59), Шарпар.

У першому таймі полтавська команда створила стільки сприятливих епізодів поблизу воріт тринадцятої команди чемпіонату Узбекистану, що можна було спокійно йти на перерву, не хвилюючись за долю всього поєдинку, але брак майстерності та невезіння завадили ворсклянам забити більше одного голу.
Вже у дебюті команда з Полтави мала чудову можливість вийти вперед, коли Хльобаса збили в штрафному майданчику, та Дмитро, який узявся сам пробити пенальті, не зумів переграти голкіпера суперника.  

На 30-й хвилині Ребенок подав кутовий, після якого Чеснаков у високому стрибку пробив головою, але воротар "Алмалика" парирував м’яч. На добиванні першим був новачок команди В’ячеслав Шарпар - 1:0. За хвилину до закінчення основного часу першої 45-хвилинки арбітр із Казахстану призначив 11-метровий удар вже у ворота Сарнавського - і рахунок зрівнявся.

Поперерві полтавці багато комбінували, та опоненти були обачними, "накриваючи" гравців атакуючої групи, щойно ті переходили центр поля, повідомляє офіційний сайт ворсклян. Деякий час гра йшла без особливих загострень біля обох воріт, а потім був відрізок із так званим відкритим футболом, де свій шанс могли знайти як одні, так і інші. Команда російського тренера Віктора Кумикова здебільшого загрожувала воротам ворсклян після "стандартів", біло-зелені також мали кілька нагод, які не змогли втілити у результат. Нічия – 1:1.

18 лютого ворскляни проведуть заключний спаринг підготовчого періоду - проти популярного словенського клубу "Олімпія" (Любляна). 26 лютого у Харкові команда Василя Сачка гратиме перший офіційний поєдинок весняної частини чемпіонату України проти "Шахтаря".

спорт, футбол, ФК Ворскла, Туреччина

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.