ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:20 18.02


"Ворскла" провела останній спаринг перед "Шахтарем"

За тиждень до старту весняної частини чемпіонату України з футболу полтавська "Ворскла" в Туреччині провела останній контрольний поєдинок, проти однієї з кращих команд Словенії - "Олімпії" (Любляна).

Ворскла - Олімпія (Словенія) - 0:0

Ворскла: Шуст (Сарнавський 54), Пердута (Сапай 79), Чеснаков, Даллку, Ребенок, Мякушко, Одарюк (Кунєв 69), Кравченко (Зарічнюк 63), Ткачук, Шарпар (Загорулько 46), Хльобас.

Останній матч ворсклян на зборах виявився, за інформацією клубної прес-служби, з великою кількістю цікавих моментів, але голів суперниками забито не було. До перерви у ворсклян було кілька непоганих шансів.

20-та хвилина: Шарпар б'є з близької відстані після пасу від Мякушка, оборонець вибиває м'яч на кутовий. 29-та: Хльобас відірвався від переслідувачів, двічі пробивав, але словенці в обороні діяли надійно. Ще через десять хвилин Пердута навісив на Шарпара, В'ячеслав пробив головою, але трішки неточно.

Кілька моментів мали і футболісти з Любляни, які наразі ділять першу-другу сходинки турнірної таблиці чемпіонату Словенії, особливо ефектно виглядав удар у падінні через себе, але він виявився неточним.

Тепер ворскляни повертаються додому, а вже 26 лютого у Харкові біло-зелені проведуть стартовий поєдинок весняної частини чемпіонату — проти донецького гранда, лідера сезону в УПЛ.

 

спорт, футбол, ФК Ворскла, Туреччина

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.