ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:17 23.02


"Ворскла": без Матвєєва, але з п'ятьма новачками

Офіційна презентація новачків біло-зелених - Романа Кунєва, В’ячеслава Шарпара, Сергія Мякушка, Богдана Сарнавського та Михайла Удода запланована на 24 лютого.

Після повернення команди з Туреччини, футболістам надали два дні перепочинку. Тренерський штаб дозволив гравцям дещо розвантажитися після важкої праці на тренувальних зборах. Учора, 22 лютого, біло-зелені знову всі разом зібралися на заміській базі в Марках, де пройшли традиційні медичний контроль і зважування. А потім розпочалася безпосередя підготовка до недільного матчу ворсклян із донеччанами, який, нагадаємо, відбудеться у Харкові. Цим поєдинком для оновлених ворсклян розпочнеться весняна частина чемпіонату країни.

Навесні полтавська команда має у складі квінтет новачків — Романа Кунєва, В’ячеслава Шарпара, Сергія Мякушка, Богдана Сарнавського та Михайла Удода. Щоправда, останній, скоріше — гравець для молодіжного складу. Як і воротар Олександр Ткаченко, якого можуть віддати в оренду до літа у Горішні Плавні — саме там воротар наразі тренується. А от Олександр Матвєєв залишив розташування полтавського клубу. За словами самого гравця, він не підійшов тренерському штабу Василя Сачка, хоча ініціатива щодо можливої співпраці йшла саме від наставників команди. Офіційна презентація новачків біло-зелених запланована на завтра, 24 лютого.

Екс-ворсклянин Матвєєв може продовжити кар'єру у "Колосі" з Ковалівки. А тим часом Сергій Симінін до кінця року підписав контракт із "Олександрією", а Младен Бартулович - із польською "Термалікою".

 

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.