ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:00 06.03


"Будівельник" дав баскетбольний майстер-клас у Кременчуці

Представник Полтавщини у вітчизняній баскетбольній Суперлізі - кременчуцький "Кремінь" - програв на власному майданчику матч легендарному київському "Будівельнику" з різницею у 27 очок.

Кремінь — Будівельник - 67:94 (18:33, 17:21, 10:21, 22:19)

Кремінь: Байда - 25, Кожемякін - 11, Луговцов - 11.
Будівельник: Філдс - 18, Отверченко - 16, Анісімов - 13.

З перших же секунд матчу "Будівельник" пішов у відрив, давши зрозуміти господарям, що незважаючи на відсутність турнірної складової у матчі, кияни гратимуть у повну силу. Підопічні Володимира Коваля "настріляли" 33 очки тільки за першу чверть при відмінному проценті реалізації кидків із гри. Гості, у складі яких головними по набору очок стали Отверченко та Філдс, перевершували суперника за всіма статистичними показниками, що вилилося в двозначну перевагу на табло. Більш того, перевага "Будівельника" по ходу першої половини матчу досягала 20 очок. Що стосується "Кременя", то в складі команди Бориса Сагая єдиною світлою плямою був Богдан Байда, який набрав майже половину командних очок, записавши в актив 15 балів за стартові 20 хвилин гри.

Після великої перерви сценарій матчу не змінився. "Будівельник" продовжував збільшувати перевагу, а господарі мучалися в атаці. Гості поступово довели свою перевагу до 30 очок. У підсумку "Будівельник" здобув розгромну перемогу, контролюючи хід матчу.

"Кремінь" свій наступний матч проведе 17 березня у Запоріжжі.

спорт, баскетбол, БК Кремінь

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.