ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 18.03


"Ворскла" розійшлася миром із "Зіркою"

В останньому матчі першого етапу чемпіонату країни з футболу ворскляни не змогли порадувати власних уболівальників довгоочікуваною перемогою. Тепер команда Сачка гратиме у "турнірі невдах" - за 7-12 місця.

Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова

Ворскла — Зірка — 0:0

Ворскла: Шуст – Пердута, Чеснаков, Чижов, Ребенок – Ткачук, Кравченко (Загорулько 46) – Одарюк (Зарічнюк 84), Шарпар, Мякушко – Хльобас. Запасні: Сарнавський, Сапай, Даллку, Остапенко, Саків. Тренер - Василь Сачко.
Зірка: Льопка – Полегенько, Борха, Перейра, Бацула – Чичиков (Попов 90), Лупашко, Драченко, Білоног (Акименко 46) – Сітало (Жуков 80), Есеола. Запасні: Паст, Загальський, Фатєєв, Дришлюк. Тренер - Роман Монарьов.

Попередження: Чеснаков 24, Загорулько 50, Пердута 59, Чижов 68 – Драченко 54, Чичиков 60.
Арбітр — Віталій Романов (Дніпро).
18 березня 2017 року. Полтава. Стадіон "Ворскла". 1000 глядачів. 8 градусів.

Статистика матчу:
Удари - 15:3
Удари в площину - 5:1
Кутові - 3:2
Гольові моменти - 3:1

Перший тайм видався нудним. Найнебезпечніший момент за перші 45 хвилин гри, яка не мала великого турнірного значення, створив активний Ігор Перута. На 38-й хвилині він мав шанс замкнути флангову подачу, але головою пробив неточно. До перерви суперники жодного разу не влучили у площину воріт!

У другому таймі Сачко замінив Кравченка на Загорулька - і останній мав найкращий момент у цій грі. Дмитро Хльобас пробив - 20-річний воротар із Кропивницького Льопка відбив м'яч перед собою, а Загорулько з п'яти метрів добивав, але знову влучив у кіпера.

Поперерві полтавці грали значно краще, нанесли з десяток ударів. Хльобас, Мякушко та Ребенок мали непогані можливості завдяки індивідуальній майстерності, проте щоразу ударам ворсклян не вистачало влучності. А в командній грі біло-зелені виглядали дуже блідо.

Востаннє команда Василя Сачка вигравала в чемпіонаті України вдома 11 вересня минулого року…

Турнірне становище команд, статистика чемпіонату

Після матчу

Роман Монарьов: "Важка виявилася гра, але ми знали, що так буде, що Полтава вийде, як на останній бій. У нас же інша ситуація, ми занадто багато сил витратили в попередньому матчі. Потрібно було емоційно підвести команду. Задоволений здобутим очком, хоча ми їхали за перемогою, а не відбиватися".

Василь Сачко: "Налаштовували хлопців на перемогу. У першому таймі нам не вистачало гостроти, в другому була повністю наша перевага. Ми проаналізували помилки в минулих іграх, де по суті дарували суперниками очки. Сьогодні надійно зіграли в обороні, завдали близько чимало ударів. У нинішній ситуації нічия - це не так радісно, ​​але що є, то є. Потрібно визнати, що ми провалили трансферну кампанію, і у нас просто не було часу сформувати склад. Розраховували на багатьох футболістів, адже у них були діючі контракти. І ось перед початком перших зборів група гравців іде з команди... Тому взяли нових хлопців, молодь, але для вирішення завдань цього мало".

Сергій Мякушко, півзахисник "Ворскли": "Зірка" - хороша команда, але у нас була гідна гра - не виграли, хоча і робили все, що могли. Прагнули більше бити здалеку в другому таймі. Всі прагнуть перемогти, ми чекаємо результату. Вдячні уболівальникам, які підтримують нас не тільки при перемогах, а й зараз".

Олексій Чичиков, півзахисник "Зірки": "Ми детально розбирали суперника, готувалися, але, мабуть, занадто багато емоцій залишили у грі з "Динамо", і це вплинуло. Сьогодні не було легкості. Добре, що вибороли одне очко, тому що у "Ворскли" було більше моментів. Хоча і ми мали свій шанс. Для мене Полтава  — це рідне місто, я тут виріс, закінчив інтернат, підписав свій перший контракт, і у майбутньому, напевно, з радістю повернуся до Полтави".

 

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.