ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:49 08.04


"Ворскла" програла у Кропивницькому. ВІДЕО

8 квітня полтавська "Ворскла" з мінімальним рахунком - 0:1 - програла у Кропивницькому місцевій "Зірці" у матчі 24-го туру чемпіонату країни з футболу. В другій шістці тепер суперників відділяє лише одне очко.

Зірка — Ворскла - 1:0

Гол: Борха 60.
Зірка: Паст, Перейра, Лупашко, Сітало, Збунь, Фатєєв, Загальський (Акименко 59), Білоног (Есеола 65), Полегенько, Борха, Чичиков (Щедрий 77). Запасні: Льопка, Маткобожик, Дришлюк, Жуков.
Ворскла: Сарнавський, Пердута, Чеснаков (Даллку 4), Чижов, Сапай, Ткачук (Саків 77), Кравченко, Ребенок, Одарюк, Мякушко, Хльобас (Загорулько 67). Запасні: Шуст, Кунєв, Косовський, Зарічнюк.

Попередження: Сапай 38, Даллку 67, Одарюк 69, Саків 85, Пердута 90.

Арбітр — Іван Бондар (Київ).

7 квітня. Кропивницький. Стадіон «Зірка». 1330 глядачів. 8 градусів.

В заявці ворсклян на матч не було В’ячеслава Шарпара, який напередодні зазнав ушкодження спини. Його позицію в опорній зоні несподівано для багатьох уболівальників зайняв Володимир Одарюк, на флангах оборони з’явилися Ігор Пердута і Вадим Сапай, а Павло Ребенок уперше за останні місяці грав лівого хавбека.
Вже на 4-й хвилині зустрічі стався епізод, який ознаменував характер поєдинку. У верховій боротьбі зіткнулися головами Володимир Чеснаков і Олексій Чічіков. Олексій продовжив матч, а от капітан ворсклян не зміг. Замість нього вийшов Ардін Даллку.

За весь перший тайм команди лише чотири рази пробивали по воротах. І моментів на двох вони ствоили обмаль. Суперники боролися не лише один із одним, а ще й з важким полем.

Єдиний у матчі гол було забито після години гри. Після рядового кутового "Зірки" Сарнавський помилився на виході, віддавши пас прямо на ногу баскському таланту Борсі. Той таким подарунком не скористатися не міг — 1:0.

На 81-й хвилині полтавці були близькими до того, щоб відігратися, але Павло Ребенок після сильного дальнього удару влучив у поперечину.

Статистика матчу:

Удари: 10:5

Удари в площину воріт: 4:2

Кутові: 7:3

Гольові моменти: 4:2.

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.