ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:57 14.05


Футбольний "Колос" із Лазірок крокує без втрат

13 травня відбулися два матчі чемпіонату Полтавщини з футболу серед команд вищої ліги. Лідер турніру - "Колос" із Лазірок завітав у Лубни, в гості до команди Анатолія Гришановича.

ФК Лубни — Колос — 2:3

Голи: Алєксєєнко 46, Кирпиченко 82-пен. — Панченко 15, Місяйло 44-пен., 45+3-пен.
Вилучення: Мандрика 45+3.

Злива голів, три пенальті, вилучення — у цьому матчі було все, за що уболівальник любить футбол. Хоча після першого тайму здавалося, що справжньої боротьби не вийде. Гості зусиллями Панченка відкрили рахунок на 15-й хвилині, а перед самою перервою заробили два поспіль пенальті з інтервалом у чотири хвилини. Обидва реалізував Місяйло — 0:3. До того ж, лубенці залишилися без Мандрики, якого вилучили з поля за фол останньої надії.

Втім, Анатолій Гришанович знайшов для своїх хлопців потрібні слова і на другий тайм, навіть у меншості, вийшла зовсім інша команда. На першій же хвилині другого тайму Алексєєнко повернув лубенців до гри, а за десять хвилин до фінального свистка арбітра Андрія Сидоренка Кирпиченко реалізував третій пенальті у матчі — 2:3. Фінальний відрізок поєдинку нагадував гойдалки — команди по черзі атакували великими силами і мали принаймні по три моменти, щоб забити, але рахунок на табло стадіону так і не змінився.

Команда з Лазірок, набравши у трьох стартових матчах максимальні 9 очок, продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату області.

Динамо — Інваспорт — 2:0

Голи: О. Ротань, Колесниченко.

Окрім двох голів, які динамівці забивали у середині кожного з таймів, у цьому матчі були також два нереалізовані пенальті — по одному в ворота суперників. Інваспортівці не забили 11-метровий за рахунку 1:0, а господарі — під завісу гри. Майкл Алозі так і не зняв власне гольове закляття, чим заслужив на дружні жарти з боку партнерів по команді.

спорт, футбол, аматори, ФФПО

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.