ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

02:11 28.05


"Гірник-Спорт" випереджає ФК "Полтава" на три очки за тур до фінішу першої ліги

27 травня відбулися поєдинки передостаннього туру першості країни з футболу серед команд першої ліги, який представники Полтавщини провели по-різному.

Гірник-Спорт — Арсенал — 1:0

Гол: Корольков 68-пен.
ГС: Ситников, Коваленко, Голядинець, Кравчук, Цапій, Павлик, Панасенко (Фаюк 77), Корольков, Моісеєнко (Ченбай 89), Шевчук, Прутян (Яворський 87). Запасні: Крюков, Сахневич, Курелєх, Носарєв. 
Головний тренер – Сергій Пучков.
Арсенал-Київ: Іванов, Гетьман, Насімі (Черненко 46), Шевченко (Піскун 90), Зозуля, Кизилатеш, Домбровський, Пилипенко (Матвєєв 69), Семчук, Батальський, Федосов. Запасні: Гнатиш, Тагиві. 
Головний тренер – Сергій Литовченко. 

Попередження: Панасенко 14 - Гетьман 33, Пилипенко 59, Домбровський 82.
27 травня. Горішні Плавні. Стадіон "Юність". 500 глядачів. 20 градусів.

У заключному домашньому матчі сезону "Гірник-Спорт" мінімально переграв київський "Арсенал", який у турнірній таблиці знаходився на сходинку вище. Тепер у команд рівна кількість залікових пунктів. Єдиний гол у матчі забив капітан команди Корольков – він же і заробив право на пробиття одинадцятиметрового.

Напередодні матчу гравці та тренери "ГС" завітали на екскурсію до полтавського ГЗК і подивилися на те, як працює підприємство спонсора команди. Не дарма!

Скала – Полтава — 3:1

Голи: Поручинський 62, 69, Черепущак 84 – Соломка 54.
Скала: Дутка, Кузів, Альохін, Білоус, Стасюк, Баранов, Челядін, Поручинський, Бровко (Ісаєв 60), Маляренко (Заїченко 57), Черепущак (Герег 85). Запасні: Альохін, Луців. 
Головний тренер – Роман Гнатів.
Полтава: Кринський, Соломка, Голіков, Зеленевич (Пучковський 46), Сокуренко, Лебеденко, Дмитренко, Бородай, Парамонов, Кушніренко (Янаков 58), Дегтярьов (Лучик 78). Запасний: Мусієнко.
Головний тренер – Володимир Прокопиненко.
Попередження: Кузів 20, Білоус 55, Ісаєв 75 – Сокуренко 42, Соломка 68.
27 травня. Стрий. Стадіон "Сокіл". 500 глядачів. 21 градус.

Полтавці неочікувано програли аутсайдеру чемпіонату. На 54-й хвилині Соломка відкрив рахунок, але утримати прийнятний результат полтавцям не вдалося. У ворота Кринського залетіло три м’ячі за 22 хвилині. Поручинський відзначився на 62-й та 69-й хвилинах після флангових атак і передач у центр, а останній гол на рахунку Черепущака — тут просто грубо помилилися гості у захисті. Для стриян це перша перемога з жовтня минулого року. "Полтава" продовжує власну програшну серію – нині вона налічує вже чотири поразки поспіль. 

В останньому турі першої ліги України представники Полтавської області 2 червня зійдуться в очному поєдинку у Крутому Березі. Наразі "Гірник-спорт" посідає одинадцяту сходинку, на одну вищу за "Полтаву", та випереджає команду з обласного центру на три пункти. 

спорт, футбол, ФК Полтава, ФК Гірник-Спорт

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.