ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:19 31.05


"Ворскла" завершила сезон із втішним трофеєм за сьоме місце

31 травня 2017 року завершився чемпіонат України з футболу серед команд УПЛ. Ворскляни цьогоріч фінішували на сьомій позиції - першими серед команд із "групи невдах", за що отримали так званий "Кубок престижу".

Сталь — Ворскла — 0:0

Останній матч чемпіонату країни у Дніпрі проти команди Леоніда Кучука став для ворсклян своєрідним відображенням усього сезону. Команда більше мучилася, ніж грала. Не забила, але й не пропустила, хоча шанси були...

Сталь: Бандура — Климчук, Кравченко, Стаменковіч, Шабанов, Леандро — Карасюк, Кузик (Васін 64), Каленчук (к), Деул (Малакян 88) — Дебелко (Карікарі 64). Запасні: Паньків, Іщенко, Мисик, Павлюк. Головний тренер – Леонід Кучук.
Ворскла: Шуст — Пердута, Даллку, Чижов, Сапай — Ткачук (Скляр 46), Чеснаков (к) — Ребенок, Шарпар, Одарюк (Мякушко 85) — Хльобас (Загорулько 62). Запасні: Сарнавський, Скляр, Остапенко, Саків, Шаповал. Головний тренер - Василь Сачко.
Попередження: Карасюк 42, Каленчук 77, Кравченко 78 — Сапай 39, Пердута 70, Даллку 75, Шуст 77, Чеснаков 81.
Арбітр – Ігор Пасхал (Херсон) .
31 травня 2017 року. Дніпро. Стадіон "Метеор". 500 глядачів. 23 градуси.

Перед останнім туром чемпіонату "Ворскла" випереджала "Сталь" на один пункт, тому щоби залишитися сьомою, гостям вистачило нічиєї. Останні п’ять матчів видалися для підопічних Сачка напрочуд вдалими –  безпрограшна серія нараховувала п’ять поєдинків: чотири перемоги та нічия. Склад ворсклян у порівнянні з минулою грою зазнав лише одну зміну – замість Кравченка у опорній зоні поруч із Чеснаковим з’явився Ткачук.

Перший тайм поєдинку вийшов доволі кволим. Номінальним господарям поля вдавалося грати змістовніше, більше володіти м’ячем, але майже без гостроти. Гості, в свою чергу, будували атаки довгими передачами вперед. Саме таким чином і виник єдиний гольовий момент у таймі. На 18-й хвилині кращий бомбардир ворсклян Дмитро Хльобас утік від захисників, але пробив прямо у воротаря.

Друга половина гри вийшла куди цікавішою. Команди заграли активніше та створювали моменти. Нападники команд мали можливості для того, щоб змінити нулі на табло, але воротарі у цьому матчі грали надійно. Богдан Шуст на 77-й хвилині чудовим сейвом врятував свою команду від пропущеного голу. Леандро після подачі з кутового пробивав головою у ближній кут, але голкіпер вибив м’яч із лінії воріт.

Останні хвилини зустрічі були за кам’янцями, проте дотиснути гостей вони не змогли.

Статистика матчу:
Удари - 10:5.
Удари в площину воріт - 5:3.
Кутові - 9:3.
Гольові моменти - 3:2.

Статистика туру, турнірне становище команд

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.