ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:36 20.12


Афіша Січень 2016

Концерти, вистави та вечірки у Полтаві. Січень-2016

Концерти та вечірки

Концерт гурту «Один в каное»



31 січня о 20:00 у концерт-холі «Villa Крокодила» відбудеться концерт молодого, але відомого на всю Україну гурту «Один в каное», який цієї зими розпочав свій всеукраїнський тур. Полтава стане шостим містом на шляху широкого туру львівських музикантів.

Довідка: «Один в каное» – український інді-гурт зі Львова, який засновано 2010 року. За цей час трійка музикантів здобула великої популярності на теренах України, ставши учасником багатьох фестивалів та телевізійних ефірів.

Спортивні заходи

Сеанс одночасної гри з шахів



12 січня о 18:00 у «Львівській кав'ярні» пройде сеанс одночасної гри з шахів. Сеанс проводитиме міжнародний гросмейстер, чемпіон Європи з розв'язування шахових композицій, багаторазовий чемпіон Полтавської області, чемпіон України з шахів Олексій Соловчук.

Кубок героїв



16 січня о 10:00 у виставковій залі Полтавського міського будинку культури відбудеться благодійний турнір зі змішаних єдиноборств між ультрас-командами футбольних клубів України. Аматорські змагання пройдуть на знак пам'яті про героїв, які полягли під час бойових дій на Донбасі. Благодійний внесок – 30 гривень. Кошти будуть перераховані на допомогу воїнам.


Культурні заходи

«Вертеп»


12 січня о 16:00 у Літературно-меморіальному музеї імені В.Г. Короленка відбудеться прем'єра театралізованого дійства під назвою «Вертеп». Вхід вільний.

Новорічні вечорниці

13 січня о 15:00 у Полтаві на Театральній площі під патронатом міського голови Олександра Мамая відбудеться театралізоване дійство «Новорічні вечорниці». У ході свята на полтавців та гостей міста чекають закриття новорічної міської ялинки, щедрівки, конкурси, призи, розваги, концертна програма, святкова торгівля та багато іншого.

Виставка фотографій «Такий різний музей»

19 січня о 13:00 у Літературно-меморіальному музеї Панаса Мирного відкриється виставка фотографій під назвою «Такий різний музей». На фотографіях, авторкою яких є Ольга Тютюнник, відвідувачі виставки зможуть побачити погляд через об'єктив фотоапарата на музей Панаса Мирного у різні пори року. Виставка проходитиме у літературно-меморіальній частині закладу. Відвідати виставку можна з суботи по четвер з 9 до 17-ї години.

Благодійний ярмарок



19 січня о 12:00 відбудеться традиційний благодійний ярмарок, організований найбільшою волонтерською організацією міста Полтави - «Полтавським батальйоном небайдужих», що збирає кошти та допомагає українським військовим, які захищають територіальну цілісність нашої країни.

Театральні заходи

План театральних заходів у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М. В. Гоголя.


Вечорниці у Полтаві - 2016



12 січня о 19:00 у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М. В. Гоголя відбудеться тематичний концерт за участі обласної філармоні "Пісню даруємо, галушками частуємо".

Старий Новий рік прийшов на поріг



14 січня о 18:00 у Камерній залі Полтавської обласної філармонії пройде святковий концерт за участі Аліни Філіпюк, Миколи Гармаша, гурту «Слов'яни». Ведучі - Денис Зотов та Оксана Давиденко.


Різдвяні зустрічі




19 січня о 18:00 у Камерній залі Полтавської обласної філармонії відбудеться концерт Камерного оркестру Дмитра Ахшарумова. Художній керівник - Олександр Абрамов. Ведучий - Денис Зотов.

Вистава «Майстер і Маргарита»

24 січня о 19:00 у палаці дозвілля «Листопад» відбудеться вистава «Майстер і Маргарита».

Оповита містикою та скандалами вистава вже давно побила всі рекорди касових зборів та глядацької цікавості. Їй аплодували глядачі з більш ніж 40 країн п'яти континентів. Вистава, в якій свої останні ролі зіграли Анна Самохіна та Віктор Авілов. Вистава, що породила багато чуток, пліток і зачарувала глядачів.

WeberEnsembleKyiv


27 січня о 18:00 у музичному училищі імені М. Лисенка відбудеться концерт лауреатів міжнарожних та всеукраїнських конкурсів Андрія Павлова (скрипка), Соломії Приймак (сопрано), Романа Рєпки (фортепіано). У програмі - твори іспанця Хоакіно Родріго.

Кіно

Іван царевич і Сірий вовк - 3



Кінотеатр «Конкорд» (7 - 13 січня)

Сеанси: 11:50, 15:30.

Цар Тридев'ятого царства на честь свого 150-річчя вирішив, що з нього вистачить - пора на заслужений відпочинок. "Я втомився. Я йду", - заявив самодержець і з вудкою та відерцем подався в сільську глушину. А оберігати державу залишилися Іван із Сірим Вовком. Ось тільки Василина, дружина Івана, заявила, що весільної подорожі у неї не було, закордон вона не бачила, "постити" в інстаграм рішуче нічого і взагалі... Іван сперечатися не став, а разом із Василиною, Котом-вченим та Сірим Вовком завантажився на килим-літак і відправився в дорогу. А за головного в країні герої залишили найзвичайнісіньке городнє Опудало... Але поки компанія вешталася по Мілану та Парижу, Опудало ожило і почало наводити свої порядки в Тридев'ятому царстві...

Добрий динозавр



Кінотеатр «Конкорд» (7 - 13 січня)

Сеанси: 3D - 10:00, 11:50, 13:40, 17:20

А що було б, якби динозаври не вимерли? Своє бачення процесу еволюції презентують чарівники від "Дісней" та "Піксар". У яскравому анімаційному шедеврі динозаври нікуди не зникли, вони розумні, освічені і з почуттям гумору. Ну, а печерні люди зупинились у своєму розвитку на дуже примітивному рівні. Зворушлива історія дружби маленького неандертальця і доброго динозавра обов'язкова для родинного перегляду у новорічні свята!

Зоряні війни: епізод 7



Кінотеатр «Конкорд» (7 - 13 січня)

Сеанси:3D – 21:40, 2D – 13:10

Фантастичний бойовик «Зоряні війни: Пробудження сили» знову перенесе глядачів у всесвіт зоряних війн. Картина розповість про події, які відбулися через роки після показаних у фільмі «Повернення джедая» (1983). Головними героями продовження стануть дорослі діти Леї (Керрі Фішер) та Хана Соло (Харрісон Форд). З'явиться у фільмі також і Люк Скайвокер (Марк Хемілл).

Крампус: викрадач Різдва


Кінотеатр «Конкорд» (7 - 13 січня)

Сеанси: 11:45.

На новорічні свята дорослі не менше за дітей чекають на дива, магію і подарунки. Але ми добре знаємо, що винагороду передбачено лише для тих, хто весь рік поводився добре. Інші отримають покарання від Крампуса – лихого демона Різдва і справжнього Анти-Санти. У його списку - всі, хто недобре поводився, і для кожного він підготував свій особливий пекельний "подаруночок". У вас зовсім мало часу, аби стати хорошим і не потрапити до списку, інакше доведеться добре постаратися, аби врятувати свою голову і своє Різдво!

Легенда Г'ю Гласса



Кінотеатр «Конкорд» (7 - 13 січня)

Сеанси:15:30, 19:05, 22:00.

На що здатна людина у боротьбі за власне життя? Легендарний дослідник і траппер в експедиції по Дикому Заходу 1823 року був жорстоко атакований ведмедем. Його товариші з полювання покинули помирати нещасного Г'ю Гласса насамоті. Ним керує надзвичайна сила людського духу. Під час епічних пригод дослідник переживає немислиме горе і зраду друга Джона Фіцджеральда. За допомогою сили волі і любові до родини Г'ю Гласс повинен боротися з жорстокою зимою, з індіанцями і самою природою, щоб вижити. Його підхльостує і бажання помститися Фіцджеральду.

Ніч перед похміллям



Кінотеатр «Конкорд» (7 - 13 січня)

Сеанси:18:00, 20:15.

Новий рік на поріг, снігом вкриті будинки, і Санта дарунки поклав під ялинки... Але історія не про Санту та його оленів. А про трьох чуваків, братанів, нерозлучних корешів. Забудьте про прісні, нудні різдвяні комедії, бо на знімальному майданчику хулігани Сет Роген і Джеймс Гордон-Левітт! На новорічні свята, в довгоочікувану пору магії і здійснення мрій, троє старих друганів вирішують ні в чому собі не відмовляти. Так-так, без стоп-кранів. Вони знають один одного вічність, але зависають щоразу, як востаннє. Тепер їхня мета – знайти найвеселішу вечірку Нью-Йорка, і ніщо не зможе їх зупинити. Але ранок все одно настане...

Страшилки



Кінотеатр «Конкорд» (7 - 13 січня)

Сеанси:10:00, 13:15, 18:20.

Переїхавши до невеликого містечка, Зак Купер був приємно здивований знайомством із чарівною сусідкою Ханною. Але кожна приємність має зворотній бік – батько Ханни, містер Стайн, дивакуватий письменник, який створює містичні трилери для підлітків. Стайн приховує страшну таємницю: насправді монстри з його книжок цілком реальні, а він із міркувань безпеки мусить «заковувати» їх в літери. Випадково Зак випускає темні сили на волю, і зовсім скоро клоуни, демони і зомбі будуть серед нас. Божевільне полювання на нечисть розпочинається!

Тепер я буду любити тебе



Кінотеатр «Конкорд» (7 - 13 січня)

Сеанси: о 16:50.

Мішель - модний ресторатор, успішний бізнесмен і чоловік у розквіті сил. Здається, удача посміхається йому скрізь і завжди. Аж раптом на Різдво його життя перевертається з ніг на голову – красуня-дружина йде до іншого... Саме тоді розпочинається закручена колізія цієї дивовижної романтичної історії. Випадкове знайомство з дівчиною, у якої зараз теж проблем в коханні вистачає, змушує Мішеля задуматися: це фортуна чи, може, чийсь хитромудрий план. Їхні історії переплітаються, доля продовжує іронізувати, а кохання грається з ними і веде за своїм власним сценарієм. На новорічні свята час повірити у справжні дива.

Хто в домі тато



Кінотеатр «Конкорд» (7 - 13 січня)

Сеанси:10:00, 15:30, 19:50, 21:40, 23:30.

Після довгих років вештання по світу батько двох дітей (Марк Волберг) повертається до колишньої дружини і хоче нарешті стати порядним сім'янином. Так, дітям до вподоби цей крутий чувак на мотоциклі, який може смачно врізати і розповідає "дорослі" історії, але на шляху до возз'єднання з родиною у новоприбулого татка стоїть недолугий вітчим-тюхтій, який всі ці роки ростив їх, мов рідних. Змагаючись за любов і довіру дітей, татусі використають усі засоби - порядні і не тільки!

5 хвиля



З 21 січня - у кінотеатрі «Конкорд»

Екранізація світового феномену роману "5-та хвиля" увірветься в кінотеатри з небаченим розмахом. Земля спустошена чотирма страхітливими хвилями. Перша хвиля залишила за собою імлу. Від другої встигли втекти лиш деякі. Але навряд чи можна назвати везучими тих, хто вцілів після третьої. Четверта хвиля стерла всі людські закони, натомість ж встановила свій, один-єдиний: хочеш жити - не вір нікому. І ось вже накочує п'ята хвиля... Серед суцільного хаосу і постійних загроз дівчина Кессі намагається врятувати брата. Щохвилини вона робить вибір між надією і відчаєм, між коханням і обов'язком, між життям і смертю.

 

Театральні заходи

"NotreDamedeParis "

31 січня, о 19:00, у палаці дозвілля «Листопад» відбудеться всесвітньо відомий музичний мюзикл "NotreDamedeParis "


Афіша лялькового театру на січень 2016 року


Виставки та ярмарки

«Зимова мозаїка»

З 19 до 22 січня, з 10:00 до 19:00, у дискотечно-виставковій залі Полтавського міського будинку культури відбудеться виставка-ярмарок «Зимова мозаїка».

Ярмарок зимових товарів

З 26 по 29 січня, з 10:00 до 19:00, у дискотечно-виставковій залі Полтавського міського будинку культури відбудеться універсальна міжрегіональна виставка-ярмарок «Ярмарок зимових товарів»

План розважальних заходів у ТРЦ «Екватор»


Афіша, Полтава

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.